سوپ میوه

دانشنامه عمومی

سوپ میوه یکی از دسرهای اندونزی است که مخلوطی از میوه های استوایی است که در آب نارگیل و شیره گل رز درست شده است. [ ۱]
• تکه های خرد شده انگور
• تکه های طالبی
• توت فرنگی
• آناناس
• آووکادو
• میوه دراگون
• گوشت نارگیل سبز ( نارگیلی که هنوز جوان است و گوشت سفید آن بسیار ترد است و به عنوان میوهٔ محبوب اندونزی در مغازه ها سرو می شود )
• آب نارگیل سبز
همه میوه ها را به تکه های کوچک قاچ زده و در آب نارگیل ریخته به آن شکر و شیر عسل به اندازه دلخواه اضافه می کنند و روی آن تکه های یخ می ریزند. بعد از حدود نیم ساعت دسر درست شده است.
این دسر را در اندوزی با نام soup buah می شناسند.
عکس سوپ میوه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس