غذای لاکچری

دانشنامه عمومی

یک غذای لاکچری ( به انگلیسی: delicacy ) معمولاً یک ماده غذایی کمیاب و گران قیمت است که در یک فرهنگ خاص بسیار مطلوب، پیچیده یا به طور خاص متمایز است. صرف نظر از سلیقه های محلی، چنین برچسبی معمولاً در سراسر یک منطقه فراگیر است. اغلب این به دلیل طعم ها یا ویژگی های غیرمعمول است یا به دلیل کمیاب یا گران بودن آن درمقایسه با غذاهای اصلی استاندارد است.
غذاهای لاکچری در کشورها، آداب و رسوم و سنین مختلف متفاوت است. زبان فلامینگو یک غذای بسیار ارزشمند در روم باستان بود، اما در دوران نوین معمولاً مصرف نمی شود. خرچنگ ها تا اواسط قرن نوزدهم در آمریکای شمالی غذای فقرا محسوب می شدند، [ ۱] زمانی که با آن ها، مانند اروپا، به عنوان یک غذای لاکچری رفتار می شد. برخی از غذاهای لاکچری محدود به فرهنگ خاصی هستند، مانند فوگو در ژاپن، سوپ لانه پرنده ( ساخته شده از لانه های بادقپک تباران ) در چین، و لارو مورچه ها ( اِسکامول ) در مکزیک یا به محصولات محلی خاص، مانند قارچ تیره سَر، گوشت گوزن یا موتوماهی اشاره می کنند.
عکس غذای لاکچریعکس غذای لاکچریعکس غذای لاکچریعکس غذای لاکچری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس