هلیوس

فرهنگ اسم ها

دانشنامه عمومی

هلیوس (فضاپیما). هلیوس - آ و هلیوس - ب ( همچنین به عنوان هلیوس ۱ و هلیوس ۲ نیز شناخته می شوند ) یک جفت کاوشگر هستند که برای مطالعه فرایندهای خورشیدی به مدار خورشید مرکزی پرتاب شدند. به عنوان سرمایه گذاری مشترک آژانس فضایی DLR آلمان غربی ( 70 درصد سهم ) و ناسا ( 30 درصد سهم ) پروب ها از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کانااورال، فلوریدا، در ماه دسامبر پرتاب شد.   10، 1974 و ژانویه   به ترتیب، 15، 1976. همان طور که توسط پیمانکار اصلی یعنی مسراشمیت بولکوف بلوم ساخته شد، آنها نخستین کاوشگرهای فضایی بودند که در خارج از ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی ساخته شدند و مدار زمین را ترک کردند. این کاوشگرها رکورد حداکثر سرعت را برای فضاپیما ۲۵۲٬۷۹۲ کیلومتر بر ساعت ( ۱۵۷٬۰۷۸ مایل بر ساعت؛ ۷۰٬۲۲۰ متر بر ثانیه ) هلیوس - ب ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ کیلومتر ( ۱٬۹۰۰٬۰۰۰ مایل ) پرواز کرد ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ کیلومتر ( ۱٬۹۰۰٬۰۰۰ مایل ) از هلیوس - آ به خورشید نزدیکتر است، و در آوریل به پریلئون رسیده اید   ۱۷، ۱۹۷۶، در فاصله رکورد ۴۳٫۴۳۲  میلیون کیلومتر ( ۲۶٬۹۸۷٬۰۰۰ مایل؛ ۰٫۲۹۰۳۲ یکای نجومی ) , [ ۳] نزدیک به مدار عطارد. هلیوس - بی ۱۳ ماه پس از پرتاب هلیوس - آ به مدار فرستاده شد. کاوشگرهای فضایی هلیوس تا اوایل دهه ۱۹۸۰ مأموریتهای اصلی خود را به اتمام رساندند، اما همچنان به ارسال داده ها تا سال ۱۹۸۵ ادامه دادند.
کاوشگرها دیگر عملکردی ندارند و هنوز در مدار بیضوی در اطراف خورشید قرار دارند. [ ۴] [ ۵] [ ۱] [ ۶]
دو کاوشگر هلیوس بسیار شبیه به هم هستند. هلیوس - آ دارای جرم ۳۷۰ کیلوگرم ( ۸۲۰ پوند ) ، و هلیوس - ب جرم ۳۷۶٫۵ کیلوگرم ( ۸۳۰ پوند ) میزان بار علمی آنها ۷۳٫۲ کیلوگرم ( ۱۶۱ پوند ) روی هلیوس - آ و ۷۶٫۵ کیلوگرم ( ۱۶۹ پوند ) در هلیوس - ب. اجساد مرکزی از منشور شانزده طرفه ۱٫۷۵ متر ( ۵  فوت ۹  اینچ ) قطر و ۰٫۵۵ متر ( ۱  فوت ۱۰  اینچ ) زیاد بیشتر تجهیزات و ابزار دقیق در این بدنه مرکزی نصب شده است. استثنائات مسترها و آنتنهای مورد استفاده در آزمایشها و تلسکوپهای کوچک هستند که نور زودیاک را اندازه گیری می کنند و از بدن مرکزی بیرون می آیند. دو صفحه خورشیدی مخروطی در بالا و پایین بدنه مرکزی گسترش می یابند و به مونتاژ جلوی دیابلو یا قرقره نخ را می دهند.
در هنگام پرتاب، هر کاوشگر ۲٫۱۲ متر ( ۶  فوت ۱۱  اینچ ) بلند با قطر حداکثر ۲٫۷۷ متر ( ۹  فوت ۱  اینچ ) هنگامی که در مدار قرار گرفتند ، آنتن های مخابراتی در بالای کاوشگرها آشکار شدند و ارتفاعات را به ۴٫۲ متر ( ۱۴ فوت ) همچنین در هنگام دستیابی به مدار، دو رونق سفت و محکم که حامل سنسورها و مغناطیس بودند، در دو طرف بدنه مرکزی متصل شده اند و دو آنتن قابل انعطاف برای تشخیص امواج رادیویی استفاده شده است که عمود بر محورهای فضاپیما برای طول طراحی ۱۶ متر ( ۵۲ فوت ) امتداد دارند. ۱۶ متر ( ۵۲ فوت ) هرکدام. [ ۷]
عکس هلیوس (فضاپیما)عکس هلیوس (فضاپیما)عکس هلیوس (فضاپیما)عکس هلیوس (فضاپیما)عکس هلیوس (فضاپیما)عکس هلیوس (فضاپیما)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

هِلیوس (Helios)
هِلیوس
(در اساطیر روم: سُل) در اساطیر یونان، خدای آفتاب. یکی از تیتانها که ارابۀ خورشید را در آسمان می کشید. پدر فایتونبود، که نزدیک بود زمین را به آتش کشد. از قرن ۵پ م به بعد، او را با آپولونهمانند می دانستند. در تبارنامۀ او آمده است که هوپریونو تئااز تیتان ها بودند و خواهرانش سِلِنه، الهۀ ماه و ائوس، الهۀ سپیده دم، بود. با پِرسه، دختر اوکئانوس، خدای رودها، ازدواج کرد و از او صاحب ساحره ای به نام سیرسهو همچنین پاسیفائهشد، که بعدها به همسری مینوس، شاه کرت، درآمد و مینوتوررا به دنیا آورد. فایتون پسر او از کلومنهبود. وصف هومر در اودیسهاز هلیوس بدین قرار است: «او از اوکئانوس، رودی که گمان می رفت دور زمین جریان دارد، از شرق برخاست، آسمان ها را پیمود و پس از آن که همه چیز را در مسیرش دید و شنید، در غرب دراکسئانوس فرو رفت». نویسندگان دوره های بعد، کاخ های مجللی را در شرق و غرب توصیف کرده اند که او سوار بر گردونه ای آتشین در حالی که چهار اسب آن را می کشیدند و در جزایر آمرزیدگانچرا می کردند، میان آن ها در حرکت است. او بر دنیای روشنایی نظارت داشت و شاهد ربوده شدن پرسفونهو بردن او به جهان مردگان و پیمان شکنی های متعدد خدایان بود. هلیوس در خان دهم هرکول(دزدیدن گاوهای هیولایی به نام گِریون)، قایقی طلایی به این قهرمان داد که توانست با آن به اروتیا، جزیره ای در انتهای جهان، برود. هلیوس شجاعت هرکول را ستود، زیرا که خورشید را به سبب تابش تند آن هدف تیر قرار داده بود. جزیرۀ تریناکیابرای هلیوس مکانی مقدس بود و عده ای عقیده داشتند که دخترانش، فایتوساو لامپتا، در آن از احشام و رمه های او مراقبت می کردند. به روایت هومر در اودیسه، همراهان اودیسئوس/اولیس این گاوها را کشتند و سپس به انتقام زئوسگرفتار و در دریا غرق شدند. هلیوس را در سراسر یونان و رودسمی پرستیدند و کولوسوس رودسرا در آن جزیره به افتخار او برپا کردند. در دوره های بعد، علاوه بر آپولو با میترا، خدای روشنایی ایرانیان، نیز همانند دانسته شد.

پیشنهاد کاربران

ایزد و نماد خورشید است. او همچنین حامی و نگهبان سوگندها و موهبت بینایی به شمار می رفت.
او پسر هیپریون ( از تیتان ها ) و تئا ( الهه بینایی ) برادر ائوس ( سپیده دم ) و سلنه ( ماه ) بود.

بپرس