garam masala

پیشنهاد کاربران

a mixture of ground spices, such as cumin, coriander, and cardamom, used in Indian cooking
گراماسالا یا گرمصالح یا مَصالح گرم ( به انگلیسی: garam masala ) ( به هندی: गरम मसाला ) گونه ای طعم دهنده غذاست که از ادویه جات برشته شده و سائیده شده درست می شود و در آشپزی هندی، پاکستانی و بلوچی کاربرد دارد. اما ذائقه و طعم متفاوتی دارند. گرم به معنای دمای بالا و اشاره به تندی دارد و مصالح به معنای ادویه است. مصالح گرم هندی ها تلخ مزه و تند است. مصالحه گرم پاکستانی ها تند است ولی تلخ نیست و بوی تندی ندارد. مصالح گرم بلوچی طعم و بوی ملایمی دارد. مصالح گرم به خاطر کم و زیاد بودن موادشان رنگشان متفاوت است. مقدار مواد لازم را هر کس به ذائقه خود انتخاب میکند.
...
[مشاهده متن کامل]

garam masala
Garam masala is a blend of ground spices, originating from South Asia, common in Indian, Pakistani, Nepalese, Bangladeshi, and Afghan cuisines. It is used alone or with other seasonings
ادویه Garam Masala: واژه Garam به معنی گرم است و معمولاً از ترکیب ادویه های گرم مانند: دارچین و هل ساخته میشود. ترکیبات این ادویه در مناطق مختلف جهان متفاوت می باشد اما اجزای اصلی آن معمولا شامل فلفل سیاه، دارچین، هل، میخک، جوز هندی، زیره، رازیانه و گشنیز می باشد

بپرس