pickling


شیمى : قطعه شویى علوم هوایى : غوطه ور ساختن در محلول رقیق اسید

تخصصی

[شیمی] قطعه شویی
[عمران و معماری] پاک کاری - اسیدشویی
[نساجی] رنگ زدائی

پیشنهاد کاربران

دو معنا داره:
۱ ) در صنعت:
غوطه ور ساختن در محلول رقیق اسید یا سایر محلول ها به منظور تمیزکاری
۲ ) در محصولات غذایی:
- غوطه ور کردن در سرکه یا سایر محلول های خوراکی و اسیدی جهت افزایش ماندگاری و عمر انباری و بالا بردن مدت زمان نگهداری میوه و سبزیجات و غیره تا قبل از غیر قابل استفاده شدن اونا مثلاً خیار، پیاز، هویچ، بادمجون
...
[مشاهده متن کامل]

- ترشی کردن
MEANING:
1 ) - immerse ( a metal object ) in an acid or other
chemical solution for cleaning
💠 CLEANING/ PICKLING OF PIPEWORK - TEST SHEET T - MX - 04
Prior to the cleaning/pickling of pipework the NDT Clearance Test Sheet T - MX - 07 shall have
been completed.
Prior to Pressure testing the lines shall be cleaned in accordance with either the specification for Cleaning
and Flushing of Process and Utility Systems.
💠 the steel sheet is first pickled in acid to remove all oxides
2 ) Pickling is the process of preserving or extending the shelf life of food by either anaerobic fermentation in brine or immersion in vinegar. The pickling procedure typically affects the food's texture and flavor. The resulting food is called a pickle, or, if named, the name is prefaced with the word, 'pickled'. Foods that are pickled include vegetables, fruits, mushrooms, meats, fish, dairy and eggs.

زنگ زدایی ، تمیزکاری
pickling
pickling ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: ترشی انداختن
تعریف: نگهداری مواد غذایی در سرکه و آب‏نمک که معمولاً حاوی ادویه است
اگر در مورد میوه ها و سبزی ها به کار رود معنی شور کردن هم میدهد
ادویه ترشی یا Pickling یک چاشنی ترکیبی برای طعم دادن به میوه ها و سبزیجات کنسرو شده است و عموماً از دانه های خردل، دانه گشنیز، میخک، زنجبیل، دارچین، فلفل قرمز و برگ لیف تشکیل می شود.
ترشی کردن

بپرس