برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
99 1288 100 1

انواع کیفیت روغن زیتون

انواع کیفیت روغن زیتون در دانشنامه ویکی پدیا

انواع کیفیت روغن زیتون
نام های مختلف برای روغن زیتون، میزان پردازش این روغن و کیفیت این روغن را نشان می دهد. روغن زیتون بسیار خالص، با کیفیت ترین روغن زیتون موجود پس از روغن زیتون خالص می باشد. لغت "خالص" نشان می دهد که برای استخراج روغن، زیتون ها فشرده شده اند؛ هیچ گرما یا مادهٔ شیمیایی در طول فرایند استخراج استفاده نشده است، و این روغن خالص و خام است. روغن زیتون های خالص شامل بالاترین سطح پلی فنول ها می باشند، آنتی اکسیدان هایی که با برای سلامت بهتر متصل شده اند. "تولید شده از روغن زیتون خالص" بدین معنی می باشد که مزه و ترکیب آن از نظر شیمیایی معمولاً برای بهبود کیفیت پایین روغن ها کنترل می شوند. در استرالیا، خالص، سبک و بسیار خالص، اصطلاحاتی می باشند که توسط تولیدکننده ها برای جلوگیری از نام گذاری آن ها به همین صورت برای روغن های خاصل (تصفیه شده) معرفی می شوند. آیین نامه ی استانداردهای استرالیا برای روغن زیتون حالا این واژگان را به عنوان معانی روغن خالص (تصفیه شده) به رسمیت می شناسد. بر خلاف نظر مشترک مصرف کننده، آن ها کالری هایی کمتر از روغن زیتون بسیار خالص ندارند، همانطور که نام هایش نشان می دهند. عصارهٔ سرد یا عصارهٔ سرد فشرده بدین معنی است که "به این روغن بیشتر از دمایی خاص در طول پردازش گرما داده نشده است (معمولاً 80 درجه ی فارنهایت یا 27 درجه ی سانتی گراد)، بنباراین مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند و کمتر متحمل کاهش مواد مغذی می شود." عصارهٔ سرد فشردهٔ نخست بدین معنی می باشد که میوهٔ زیتون دقیقاً یک مرتبه فشرده شده بود- یعنی فشار نخست. سرد به محدودهٔ دمایی میوه در زمانی که فشرده می شود اشاره دارد." در کالباریا (ایتالیا) زیتون ها در اکتبر جمع آوری می شوند. در نواحی نظیر توسانی یا لیگوریا، زیتون ها در نوامبر جمع آوری می شوند و زمین اغلب در شب آنقدر سرد است که بدون گرما نمی توان به طور کارآمدی زیتون ها را پردازش کرد. خمیر معمولاً بالا دماهای محیطی گرم می شوند، که می تواند تا 10-15 درجه ی سانتی گراد پایین باشد، تا روغن را به طور کارآمدی تنها با وسایل فیزیکی استخراج کنند. زیتون های فشرده شده در نواحی گرم نظیر جنوب ایتالیا یا شمال آفریقا می تواند در دمای بسیار بالایی فشرده شود هرچند گرم نشده باشد. در حالی که مهم است که ...


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

ارتباط محتوایی با انواع کیفیت روغن زیتون

انواع کیفیت روغن زیتون را به اشتراک بگذارید

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی انواع کیفیت روغن زیتون   • مفهوم انواع کیفیت روغن زیتون   • تعریف انواع کیفیت روغن زیتون   • معرفی انواع کیفیت روغن زیتون   • انواع کیفیت روغن زیتون چیست   • انواع کیفیت روغن زیتون یعنی چی   • انواع کیفیت روغن زیتون یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی انواع کیفیت روغن زیتون
کلمه : انواع کیفیت روغن زیتون
اشتباه تایپی : hk,hu ;dtdj v,yk cdj,k
عکس انواع کیفیت روغن زیتون : در گوگل

آیا معنی انواع کیفیت روغن زیتون مناسب بود ؟           ( امتیاز : 99% )