انتخاب دیکشنری مترجم لغت نامه
جستجو در دیکشنری
دیکشنری مترجم تغییر دیکشنری یا مترجم
برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
انگلیسی به فارسی انگلیسی به انگلیسی کلمات اختصاری فارسی به انگلیسی فارسی به عربی عربی به فارسی جدول کلمات لغت نامه دهخدا فرهنگ فارسی فرهنگ فارسی معین فرهنگ فارسی عمید اسم پسرانه و دخترانه دانشنامه عمومی دانشنامه اسلامی کامپیوتر برق و الکترونیک عمران و معماری حقوق سینما صنعت علوم دامی حسابداری ریاضیات آمار خودرو صنایع غذایی نساجی پلیمر معدن شیمی نفت مهندسی گاز خاک شناسی زمین شناسی آب و خاک بهداشت دندانپزشکی روانپزشکی فوتبال کاراته یوگا کوه نوردی

97 1009 100 1

خوراک

/xorAk/

مترادف خوراک: آذوقه، جیره، خواربار، خوردنی، شیلان، طعام، طعمه، غذا، قوت، مائده، نان

متضاد خوراک: پوشاک

معنی خوراک در لغت نامه دهخدا

خوراک. [ خوَ / خ ُ ](اِ مرکب ) قوت. طعام. (ناظم الاطباء). غذا. (یادداشت بخط مؤلف ). این کلمه مرکب از «خور» بمعنی خورش و «َاک » کلمه ٔ مفید معنی نسبت است. (از غیاث اللغات ).
- هم خوراک ؛ هم غذا. کسی که با دیگری طعام میخورد.
|| توشه. ذخیره. تدارک. || نان روزینه. || خورش. || به اصطلاح هندی یک نوع اضافه مواجبی که کشاورزان به کسی دهند که وی را برای جمع کردن مالیات می فرستند. || چیزی که خوردنی باشد. || مقداری از خورش. (ناظم الاطباء). خوردنی برای یک تن. (یادداشت بخط مؤلف ).چون : یک خوراک بیفتک ، یک خوراک کتلت. || یک مقدار شربت از دواء و از آب. (ناظم الاطباء). چون :یک خوراک سولفات دوسود. || پختنی. (یادداشت بخط مؤلف ).
- خوراک فرنگی ؛ پختنی فرنگی. غذائی که فرنگان پزند. غذائی که به اسلوب فرنگی پخته شود.
|| قابل اکل. قابل خوردن.
- بدخوراک ؛ غیرقابل اکل.بدمزه. بدطعم.
- خوش خوراک ؛ قابل اکل.خوشمزه. خوش طعم.
|| خورنده.
- بدخوراک ؛ آنکه خوب نمی خورد. آنکه هر غذایی نمی خورد.
- خوش خوراک ؛ آنکه خوب غذا می خورد. آنکه بهر غذائی می سازد.

معنی خوراک به فارسی

خوراک
( اسم ) چیز خوردنی طعام خوردنی .
[portion, serving] [گردشگری و جهانگردی] مقدار غذا برای یک نفر در یک وعده
دهی است جزئ دهستان راهجرد بخش دستجرد خلجستان شهرستان قم واقع در ۱۸ هزار گزی جنوب باختری دستجرد سر راه فرعی آشتیان .
[succulent food] [کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات] مواد غذایی ای که بیش از هفتاد تا نود درصد از وزن آنها را آب تشکیل می دهد
[تغذیه] ← خوراک کارمایه خالی
[roughage] [کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات] خوراکی که ازنظر مقدار الیاف خام غنی است
غذا پزی آشپزی
غذا دادن طعام دادن
[diet] [تغذیه] مواد غذایی که به طور معمول خورده شود متـ . غذای معمول
[cylinder charge] [قطعات و مجموعه های خودرو] مقدار معینی از مخلوط هوا و سوخت که پیش از احتراق به داخل محفظۀ احتراق هدایت می شود
[empty energy food] [تغذیه] غذایی غنی از کربوهیدرات که دارای انرژی زیاد و مقادیر بسیار ناچیز مواد مغذی است متـ . خوراک انرژی خالی
( صفت ) کسی که خوراکهای پست و خشن و نابجا خورد .
( صفت ) پر خور پر خوار مقابل کم خوراک .
طعام گاه
خواب و خور خواب و خورد
خوراک عمل خوردن
ماکول طعام غذا
عمل خوشخوراک بامزگی
[Cephalorhynchus eutropia] [زیست شناسی- علوم جانوری] گونه ای از تیرۀ دولفینیان و راستۀ آب بازسانان که شکم و آرواره و پهلوها و قسمت قدامی پشتش سفید و باقی بدن سیاه است
[food colourant, food colour] [علوم و فنّاوری غذا] افزودنی غذایی رنگی که برای بهبود رنگ مواد غذایی به کار می رود
کسی که خوراکش چیز های بدبو و پست ( مانند شکنبه روده و غیره ) باشد .

معنی خوراک در فرهنگ معین

خوراک
(خُ) (اِمر.) طعام ، خوردنی .
( ~. خُ) (ص مر.) کسی که خوب غذا بخورد، خوشخوار.

معنی خوراک در فرهنگ فارسی عمید

خوراک
۱. خوردنی، طعام، غذا.
۲. غذایی که از گوشت، سبزی، و مانندِ آن تهیه می شود.
۳. [مجاز] مورد پسند، مطلوب: سابقاً اخبار سیاسی خوراکش بود.
۱. ویژگی کسی که خوب غذا می خورد یا غذاهای خوب می خورد.
۲. ویژگی خوراک لذیذ و خوش مزه.
دو یا چند تن که با هم غذا بخورند.

خوراک در دانشنامه ویکی پدیا

خوراک
خوراک یا غذا خوردنی ای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست نخورده، تغییر یافته یا نیمه تغییر یافته برای مصرف آماده می شود. خوراک می تواند منشأ حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه یا لذت بردن مصرف شود.
سبزیجات و میوه ها (سرشار از الیاف غذایی و ویتامینهای مختلف به خصوص ویتامین ث)
فراورده های گوشتی و تخم مرغ (سرشار از پروتئین و آهن)
شیر و فراورده های لبنی (سرشار از کلسیم، پروتئین و ویتامین ب)
نشاسته (نان، سیب زمینی، غلات، برنج)(سرشار از کربوهیدرات، ویتامین ب، الیاف، پروتئین و مواد معدنی)
چربی ها (سرشار از لیپید، ویتامین آ، ویتامین د (خامه و کره)، ویتامین ای و اسیدهای چرب)
قندها (سرشار از قندهای ساده)
در گذشته جمع آوری خوراک به شیوهٔ شکار یا چیدن میوه انجام می گرفت، ولی امروزه تهیهٔ آن بیشتر با استفاده از مهارت های کشاورزی، دام پروری، و ماهی گیری صورت می گیرد.
عادات غذایی در فرهنگ های گوناگون مختلف است. اکثر جوامع با توجه به سنن و رسومشان رسم های مخصوصی برای آشپزی و اولویت های غذایی شان دارند. بسیاری از فرهنگ ها غذاهای خود را توسط روش های تدارک، شیوه های آشپزی، و تهیه غذا متنوع ساخته اند.
بنا بر گزارش نهاد بریتانیایی مهندسان مکانیک (IME)، نیمی از مواد غذایی در سرتاسر دنیا اسراف شده و به هدر می رود.
عکس خوراک
«خوراک» (به فرانسوی: Gourmandises) آلبومی از هنرمند اهل فرانسه آلیزه ژاکوته است که در سال ۲۰۰۰ میلادی منتشر شد.
خوراک می تواند به معناهای زیر باشد:
خوراکی : در علوم تغذیه
خوراک وب :در علوم کامپیوتر
«خوراک» (به فرانسوی: Gourmandises) تک آهنگی از هنرمند اهل فرانسه آلیزه ژاکوته است که در سال ۲۰۰۱ میلادی منتشر شد.
خوراک زنبورها، شهد و گرده گیاهان و شکوفه ها هستند که در دامنه پرواز آنها قرار دارد. (دامنه پرواز دایره ای است به شعاع مشخص در اطراف کندوی زنبور). یکی از مطالب مهم که باید زنبور داران به آن توجه نمایند قرار گرفتن کندوها به شکلی است که خوراک زنبورها در دامنه پروازی آنها قرار داشته باشد. تا تولید عسل و پرورش زنبورها به حداکثر برسد. به طور کلی محدوده پرواز زنبور برای تهیه خوراک در اطراف یک کندو شعاعی برابر ۳٫۲ کیلومتر است. هر چند زنبورها دو تا سه برابر این مقدار می توانند پرواز کنند اما آزمایشها نشان داده اند که زنبور عسل تا فاصله ۶٫۵ کیلومتری از کندو می تواند خوراک تهیه کند اما فاصله بیشتر باعث می شود میزان تولید غذا توسط آنها از مصرفشان کمتر شود. که باعث لاغری و ضعیف شدن و هم چنین عدم تولید عسل می شود. در فصول سرما که خوراک زنبورها کم یا اصلاً وجود ندارد باید کندو را به شکل مصنوعی تغذیه کرد. زنبورها یی که برای گرده افشانی تجاری استفاده می شوند معمولاً در فصول سرما در کندو نگه داری می شوند و باید به صورت مصنوعی به آنها خوراک رساند تا راندمان کندو برای فصل گرده افشانی بالا بماند. شهد مصنوعی که با قند یا شکر تولید می شود منبع اصلی انرژی برای عضلات زنبورها می باشد.
پرواز به فاصله های دور برای تهیه خوراک باعث از بین رفتن بالهای زنبور می شود. همچنین عمر زنبورهای کارگر را کاهش می دهد و در نهایت باعث کاهش کارایی گلنی می شود. حداقل دمای لازم برای فعالیت مفید زنبورهای عسل تقریباً ۱۳ درجه سانتی گراد (۵۵ درجه فارنهایت) می باشد و بهترین دما برای شروع به کار کارگران ۱۹ درجه سانتی گراد (۶۶ درجه فارنهایت) می باشد. هرچند نژادهای زنبور عسل اروپایی تفاوت های کمی در دمای شروع به کار دیده می شود.
منبع شهد و گرده به شکل مستقیم با عرض جغرافیایی، منطقه، فصل و نوع پوشش گیاه مرتبط است. زنبورها می توانند جهت و فاصله محل منبع خوراک را با استفاده از رقص دور و رقص وگانه و سیگنال هایی که با تکان دادن خود به دیگران اطلاع دهند.
زنبور عسل علاوه بر شهد و گرده می توانند از درختان مخروطی و بلوط نیز تغذیه کنند. تنها ملکه زنبور عسل که بهترین خوراک جمع شده را برای تخم گذاری و تولید کارگران و ملکه های جدید مصرف می نماید.
خوراک آباد (آشتیان)، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان آشتیان در استان مرکزی ایران است.
این روستا در دهستان مزرعه نو قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۷۲ نفر (۲۳خانوار) بوده است.
اسپار
یک خوراک لذیذ تهیه شده از لبنیات تازه
کرمان _شهربابک (میمند)
سوغاتی مهم این روزهای شهربابک
محصول لبنی بسیار خوشمزه ایست که در این شهرستان شهر بابک تولید می شود، دوغی که جوشانیده می شود حاصل از شیر میش و بز است که ماست آن در داخل مشکهایی که از پوست (فقط گوسفند) ساخته شده اند به کمک دست زده شده و کره (مسکه، به فتحه "م") آن گرفته می شود و دوغ حاصل را در داخل ظرف مسی بزرگی (سطل، به کسر "س" و فتح "ط"و سکون"ل") می ریزند و با آتش کم کم حرارت می دهند.
در حین جوشانیدن دوغ با استفاده از "شپو"(فتح"ش"و سکون"پ"وصدای"او"، که بر شاخه های بوته های بیابانی که چوب محکمی دارند، دسته ای از چوب می بندند که مشابه جاروی رفتگران می شود) اقدام به همزدن دوغ کرده و از سررفتن آن جلوگیری می کنند و این کار را تا غلیظ شدن دوغ ادامه؛ که "طردوغ"(به کسر"ط"وسکون"ر") گفته می شود؛ که پس از سرد شدن به آن داروهای گیاهی مثل قلمفر (میخک)، سیاهدانه، شمبری، به ضم"ش"(تخم شنبلیله) که بایستی بوداده شوندو به همراه نمک، داخل مشکهای اسپاری ریخته شده و مشکها را روی مشکدانی می گذارند. (با روی هم گذاشتن بوته های بیابانی خاص (که مخصوص این منطقه است) به شکل دایره وار مشکدانی را درست می کنند. برای مدت (حدود دوماه) مشکها را روی این بوته ها قرار داده و در طول مدت روز روی آنها را با فرشهای مخصوصی که از ضایعات پارچه و لباس می بافند، می پوشانند که به آنها ("مخشیف"، به فتح"م") گفته
می شود و در شب نیز روی مشکها را برمی دارند تا مشکها خنک بمانند و در این مدت به مشکها دوغ و یا ماست نیز اضافه می کنند تا که اسپار برسد. لازم است ذکر شود که در طول این مدت نمک اضافی موجود در اسپار به همراه مقداری از آب موجود در اسپار از بدنه مشک به بیرون نفوذ پیدا کرده و باعث می گردد که اسپارکاملا خوشمزه ودلچسب گردد؛ و این ماده غذایی بی نظیردر طول فصل سرما بر سر سفره اکثر در مردم این دیار چشم می خورد. شهربابک
این خوراک به نام زادگاهش شهربابک ثبت ملی شده است
نویسنده؛ محمد حسین مهدوی نسب برفه
خوراک اصلی یا وعده غذای اصلی، به غذای عمده ای گفته می شود که در یکوعده غذایی با چند نوع ماده غذایی، به عنوان خوراکی عمده و اصلی سرو می شود. در آمریکا و کانادا ممکن است به آن entrée ("ورودی") گفته شود. غذای اصلی معمولاً سنگین ترین، محبوب ترین و پیچیده ترین بخش یا از نظر حجمی، بزرگترین بخش در یک منوی غذایی است. مواد تشکیل دهنده غذای اصلی معمولاً گوشت، ماهی یا دیگر منبع پروتئین است. پیش از غذای اصلی، عمدتاً پیش خوراک، سوپ یا سالاد و به دنبال آن یک دسر سرو می شود. برای همین است که گاهی اوقات از غذای اصلی با عنوان "وعده گوشت" یاد می شود.
در ضیافت رسمی، خوراک اصلی می تواند اوج کار آشپزی و پذیرای باشد. غذاهای پس از خوراک اصلی باید کام و معده را آرام سازند.
خوراک انسان به مجموعه موادی گفته می شود که بدن برای ادامه حیات خود به آن ها نیازمند است. انسان بدون غذا می تواند ۲ تا ۸ هفته زنده بماند اما در این زمان به قدری ضعیف خواهد شد که نمی تواند حرکت کند. البته این در صورتی امکان پذیر است که آب در اختیار داشته باشد وگرنه می تواند تنها ۳ روز زنده بماند.
موادی که ویتامین ب دارند: بادام زمینی، حبوبات و تمام فراورده های سبز.
موادی که ویتامین ب۲ دارند: فراورده های لبنی، گوشت، تخم مرغ، سبزی ها.
موادی که ویتامین ب۶ دارند: غذاهای پروتئین دار، موز و برخی از سبزی ها.
موادی که ویتامین ب۱۲ دارند: فراورده های جانوری و کم خونی را رفع و کم می کند.
غذا به چیزی گفته می شود که بتواند در بدن ماده و انرژی تولید کند. به عبارت دیگر موادی که نتوانند به طور مستقیم یا غیر مستقیم در تولید ماده و انرژی شرکت داشته باشند غذا محسوب نمی شوند. فرایندی که طی آن غذا به درون سلول های بدن راه می یابد و مورد استفاده قرار می گیرد تغذیه نام دارد.
قندها را به سه دسته تک قندی (مونوساکارید)، دی ساکارید (دوقندی) و چندقندی (پلی ساکارید) تقسیم بندی می کنند. قندها انرژی زا هستند، مانند قند میوه ها که دارای گلوکوز و فروکتوز هستند و همچنین لاکتوز قندی است که در شیر است و قند و شکر که از چغندر قند یا نیشکر به دست می آید دارای ساکارز است.
نشاسته به صورت دانه هایی در گیاهان ذخیره می شوند. مولکول های نشاسته در لوله گوارش به گلوکز تجزیه می شوند و پس از ورود به خون به صورت گلیکوژن و سپس به چربی در زیر پوست ذخیره می شوند.
برنامهٔ خوراک خوان یا فیدخوان یا خبرخوان به نرم افزارهایی گفته می شود که می توانند درونمایه های تازه ای که به خوراک افزوده شده است را دریافت کنند و آن را به کاربر نمایش دهند.
برخی از وب سایت ها محتوای فیدی را که کاربر به آن معرفی می کند را به نمایش می گذارد
خبرخوان ها نیز انواع گوناگونی دارند
به نرم افزارهایی که تحت سیستم عامل مثلاً ویندوز یا مک کار می کنند و بعد از اجرا شدن کاربر می تواند آدرس فید مورد نظر خود را به آن اضافه کرده و اخبار یا محتوای فید را در آن مطالعه کند
این دسته از خبرخوان ها بر دو گونه هستند
خوراک دام (انگلیسی: Animal feed) به مواد غذایی مخصوص حیوانات اهلی اطلاق می شود، که با هدف دامپروری، بطور انبوه تولید می گردد. آغاز تولید خوراک دام در مقیاس صنعتی، به اواخر قرن نوزدهم و همزمان با پیشرفت تغذیه در انسان ها بازمی گردد، که انسان قادر به شناسایی مزایای رژیم غذایی متعادل و اهمیت نقش فرآوری برخی از مواد اولیه گردید. خوراک گلوتن ذرت اولین بار در سال ۱۸۸۲ تولید شد و فرم کنونی خوراک دام نیز نخستین بار در سال ۱۸۹۴ توسط ویلیام هولینگتون دانفورت تولید گردید. شرکت آمریکایی کارگیل نیز از سال ۱۸۸۴ نخستین شرکتی بود که اقدام به تولید عمده خوراک دام نمود.
ایمنی غذایی
آسیاب چکشی
تیله ساز
پرتودهی خوراک روشی است که در آن با استفاده از پرتوهای یون ساز همچون پرتو الکترون یا اشعه ایکس یا اشعه گاما انواع مواد خوراکی را به منظور سترون (استریل) کردن، افرایش زمان نگهداری، جلوگیری کردن از جوانه زدن و افزایش برخی خواص ویژه آنها، پرتو دهی می کنند.
صَحن خوراک یا فودکورت (food court) گونه ای میدانگاه سرپوشیده در مراکز خرید، فرودگاهها و دیگر ساختمان ها است که انواع رستوران ها و غذاخوری ها بطور به هم پیوسته در دورادور صحن این میدانگاه قرار گرفته اند.
در صحن های خوراک معمولاً خوراکهای حاضری (فست فود) فروخته می شود و مشتریان همه غذاخوری ها بر روی صندلی های میانه صحن می نشینند.
ایجاد صحن خوراک مدیریت و تأمین مواد برای غذاخوری ها را آسانتر می کند.
شیمی خوراک یا شیمی موادغذایی (به انگلیسی: Food Chemistry)، شاخه ای از دانش بنیادین شیمی و علوم غذایی است که به بررسی و مطالعهٔ فرایندها و برهم کنش های شیمیایی همه اجزای زیستی و غیر زیستی خوراکی ها و ساختار شیمیایی و خواص مواد غذایی و تغییرات شیمیایی آن ها را در مراحل فراوری، تهیه، توزیع، مصرف و نگهداری می پردازد.
آب
لیپید (روغن ها)
پروتئین
کربوهیدرات (قندها)
مواد معدنی
ویتامین
آنزیم
افزودنیها
رنگ
طعم
بافت
این دانش، مشترکات بسیاری با زیست شیمی از قبیل کربوهیدراتها، لیپیدها و پروتئینها دارد، اما بخش های فراتری نظیر رنگ، مزه، افزودنی های غذایی، مواد معدنی، آب، آنزیم ها و ویتامین ها را نیز شامل می گردد.
مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آن ها نه تنها کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می باشد. پروتئین ها مسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آن ها از تشکیل ماده انقباضی عضلات گرفته تا ساختن بعضی از هورمون ها، آنزیم ها و آنتی بادی ها، تبدیل انرژی شیمیایی به کار و انتقال اکسیژن و هیدروژن متنوع می باشد.
عنصرهای غذایی (که معمولاً به عنوان معدنی در رژیم غذایی شناخته می شوند) یا مواد معدنی عناصر شیمایی مورد نیاز موجودات زنده، ارگانیسم ها، به غیر از چهار عنصر کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن، در مولکول های آلیِ عنصری رایج هستند. اصطلاحِ «مواد معدنی در رژیم غذایی» یک اصطلاحِ باستان گرایانه است، زیرا به موادی که اشاره دارد همان عناصر شیمیایی هستند تا مواد معدنی واقعی.


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

خوراک در دانشنامه آزاد پارسی

در آشپزی ایرانی، نام عام شماری فراوان از غذاهایی که با مخلوط سُس پخته و صرف می شود. خوراک ها را به پنج گونه تقسیم می کنند که هرگونه نیز خود انواعی دارد: ۱. خوراک بنشن (چون لوبیاپخته، لوبیاسفیدِ ساده، لوبیاسفید در سُس پنیر، باقلای زرد، عدسی، لب لبی، و جز آن ها)؛ ۲. خوراک سیب زمینی (چون دوپیازۀ آلو، سیب زمینی و پیاز، سیب زمینی تنوری، سیب زمینی و پنیر، سیب زمینی ته دیگی با تخم مرغ، و جز آن ها)؛ ۳. خوراک گوشت (چون خوراک ماهیچه، خوراک گوشت با سیب زمینی، دست پیچ با سس پرتقال، و جز آن ها)؛ ۴. خوراک مرغ (چون تُرشه کباب، مرغ و ارده، مرغ در سسِ پیازداغ و گوجه فرنگی، و جز آن ها)؛ ۵. خوراک سرد (چون خوراک گوشت گوسفند در ژله، کورندبیف، مرغ سرد با سس، و جز آن ها).

خوراک در جدول کلمات

خوراک
طعام, ماکول
خوراک آبدار
با
خوراک آبدار ایرانی
ابگوشت
خوراک ابدار ایرانی
ابگوشت
خوراک استیک
بیفتک
خوراک اسفناج آب پز مخلوط با ماست
بورانی
خوراک اندک
بخور و نمیر, توشه
خوراک این جانور در طبیعت گردو | فندق و بلوط است
سنجاب
خوراک به قدر حاجت
توش
خوراک بیمار
دوا

معنی خوراک به انگلیسی

feed (اسم)
خورد ، خورش ، خوراک ، علوفه
food (اسم)
خورد ، قوت ، غذا ، طعمه ، خورش ، اغذیه ، خوراکی ، خوان ، خوردنی ، خوراک ، طعام ، خواربار ، توشه ، اذوقه
tack (اسم)
مشی ، رویه ، خوراک ، پونز ، میخ سرپهن کوچک
dish (اسم)
ظرف ، غذا ، بخشی از غذا ، خوراک ، بشقاب ، ظروف ، دوری ، طعام
nutrition (اسم)
تقویت ، قوت ، غذا ، تغذیه ، خوراک ، قوت گیری
nourishment (اسم)
قوت ، غذا ، تغذیه ، خوراک ، پرورش
grub (اسم)
کوتوله ، نوزاد ، خوراک ، نویسنده مزدور ، مزدور ، خوشهچین ، کرم حشره ، بچه مگس
fare (اسم)
خوراک ، کرایه ، مسافر ، کرایه مسافر ، مسافر کرایهای
repast (اسم)
ضیافت ، خوراک ، وقت غذاخوری
meat (اسم)
گوشت ، خوراک ، غذای اصلی
viand (اسم)
غذا ، گوشت ، خوراک ، خواربار ، ماکولات
cuisine (اسم)
غذا ، خوراک ، دست پخت ، روش اشپزی
nutriment (اسم)
غذا ، تغذیه ، خوراک ، کسب نیرو بوسیله غذا
tucker (اسم)
خوراک ، شمشیر ساز

معنی کلمه خوراک به عربی

خوراک
اجرة , تغذية , صحن , غذاء , لحم , مسمار , يرقة
سبانخ
طعام لذيذ
انتعاش , طعم
وصفة
طاعم
جرعة
فاصوليا
وجبة خفيفة
خبير الاطعمة
طيبة
تشيلي , فلفل حار
وجبة خفيفة
هريسة
خبير الاطعمة
نهم
قائمة
مخزن
مساعدة علي

خوراک را به اشتراک بگذارید

Telegram Facebook Twitter LinkedIn

پیشنهاد کاربران درباره معنی خوراک

نیلوفر ١٥:٠٢ - ١٣٩٦/٠٧/١٩
اشام
|

سمین ١٦:٢٨ - ١٣٩٦/٠٨/٢٧
ماکول
|

پیشنهاد شما درباره معنی خوراک



نام نویسی   |   ورود

تازه ترین پیشنهادها

amin > nanometer
آرزو > ciudad
پریسا > خیش ارات
هادی > thick skinned
اسماعیل بخشی > vertebrate
Mohammad Mahdi > rolled
Ss > Sit
gf > office

نگارش واژه نو   |   پیشنهادهای امروز

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• انواع خوراک با گوشت چرخ کرده   • انواع خوراک سبزیجات   • انواع خوراک با مرغ   • خوراک مرغ و سیب زمینی   • انواع خوراک ایرانی   • خوراک مرغ مجلسی   • انواع خوراک بدون گوشت   • انواع خوراک گوشت   • معنی خوراک   • مفهوم خوراک   • تعریف خوراک   • معرفی خوراک   • خوراک چیست   • خوراک یعنی چی   • خوراک یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی خوراک
کلمه : خوراک
اشتباه تایپی : o,vh;
آوا : xorAk
نقش : اسم
عکس خوراک : در گوگل


آیا معنی خوراک مناسب بود ؟     امتیاز مثبت به دیکشنری   امتیاز منفی به دیکشنری     ( امتیاز : 97% )