انتخاب دیکشنری مترجم لغت نامه
جستجو در دیکشنری
دیکشنری مترجم تغییر دیکشنری یا مترجم
برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
انگلیسی به فارسی انگلیسی به انگلیسی کلمات اختصاری فارسی به انگلیسی فارسی به عربی عربی به فارسی جدول کلمات لغت نامه دهخدا فرهنگ فارسی فرهنگ فارسی معین فرهنگ فارسی عمید اسم پسرانه و دخترانه دانشنامه عمومی دانشنامه اسلامی کامپیوتر برق و الکترونیک عمران و معماری حقوق سینما صنعت علوم دامی حسابداری ریاضیات آمار خودرو صنایع غذایی نساجی پلیمر معدن شیمی نفت مهندسی گاز خاک شناسی زمین شناسی آب و خاک بهداشت دندانپزشکی روانپزشکی فوتبال کاراته یوگا کوه نوردی

97 1043 100 1

علوم و صنایع غذایی

علوم و صنایع غذایی در دانشنامه ویکی پدیا

علوم و صنایع غذایی
مجموعهٔ علوم و صنایع غذایی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، فنی و حرفه ای و کار و دانش انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است. این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روش های نوین تولید دارد. از آنجا که دانشجویان این رشته واحدهایی را مانند شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، زیست شناسی، بهداشت و تغذیه را به صورت تخصصی می گذرانند می توان این رشته را رشته ای منحصر به فرد در علوم غذایی دانست که صفر تا صد مواد غذایی و تأثیرات مصرف آن ها را مورد بررسی قرار می دهد.
در گذشته با نام «مهندسی کشاورزی – صنایع فراورده های کشاورزی» در دانشگاه های کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به «علوم و مهندسی صنایع غذایی» تغییر نام داده است.
کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روش های نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیرمجموعهٔ این گرایش می باشند.
دانشجویان در این رشته با مجموعه ای از علوم و فنون که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محصولات کشاورزی اعم از گیاهی، دامی و دریائی در ارتباط با امور جمع آوری، تبدیل، فرمولاسیون، بهداشت، نگهداری، کنترل کیفیت و حمل و نقل آن ها را مورد بحث قرار می دهد، آشنا شده و تخصص می یابند.
عکس علوم و صنایع غذایی


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

علوم و صنایع غذایی را به اشتراک بگذارید

Telegram Facebook Twitter LinkedIn

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

تازه ترین پیشنهادها

مرضیه > آرمیلا
یه کسی > Fatty
Mobina > Ride a bicycle
معصومه ع > warmth
فاطمه > آروشا
مرضیه > ابوالفضل
سارا > zealanders
فاطمه > آروشا

نگارش واژه نو   |   پیشنهادهای امروز

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی علوم و صنایع غذایی   • مفهوم علوم و صنایع غذایی   • تعریف علوم و صنایع غذایی   • معرفی علوم و صنایع غذایی   • علوم و صنایع غذایی چیست   • علوم و صنایع غذایی یعنی چی   • علوم و صنایع غذایی یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی علوم و صنایع غذایی
کلمه : علوم و صنایع غذایی
اشتباه تایپی : ug,l , wkhdu ybhdd
عکس علوم و صنایع غذایی : در گوگل


آیا معنی علوم و صنایع غذایی مناسب بود ؟     امتیاز مثبت به دیکشنری   امتیاز منفی به دیکشنری     ( امتیاز : 97% )