انتخاب دیکشنری مترجم لغت نامه
جستجو در دیکشنری
دیکشنری مترجم تغییر دیکشنری یا مترجم
برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
انگلیسی به فارسی انگلیسی به انگلیسی کلمات اختصاری فارسی به انگلیسی فارسی به عربی عربی به فارسی جدول کلمات لغت نامه دهخدا فرهنگ فارسی فرهنگ فارسی معین فرهنگ فارسی عمید اسم پسرانه و دخترانه دانشنامه عمومی دانشنامه اسلامی کامپیوتر برق و الکترونیک عمران و معماری حقوق سینما صنعت علوم دامی حسابداری ریاضیات آمار خودرو صنایع غذایی نساجی پلیمر معدن شیمی نفت مهندسی گاز خاک شناسی زمین شناسی آب و خاک بهداشت دندانپزشکی روانپزشکی فوتبال کاراته یوگا کوه نوردی

98 1056 100 1

نگهداری غذا

نگهداری غذا در دانشنامه ویکی پدیا

نگهداری غذا
نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی) توسط اکسیژن، باکتری ها و دیگر میکرو ارگانیسم ها است؛ هرچند که در روش های نگهداری، می توان به استفادهٔ از باکتری های خوش خیم، مخمرها و قارچ ها برای نگهداری و افزودن بر ویژگی های طعم و مزه (به عنوان در مثال، پنیر، شراب) اشاره کرد. نگهداری یا ایجاد ارزش تغذیه ای، بافت، عطر و طعم در نگهداری ارزش غذا به عنوان یک غذا بسیار مهم است. قبول یک مادهٔ خوراکی به عنوان یک مادهٔ غذایی مناسب ممکن است در فرهنگ های مختلف تعبیرهای متفاوتی داشته باشد. نگهداری مواد غذایی معمولاً از طریق جلوگیری از رشد باکتری ها، قارچ ها و سایر میکروارگانیسم ها، همچنین اکسیداسیون چربی ها؛ که باعث ترشیدگی می شوند، صورت می پذیرد. روش های متداول برای نگهداری غذا خشکاندن، خشک کردن جریان هوای گرم، خشک کردن از طریق انجماد، انجماد، بسته بندی در خلاء، کنسرو، نگهداری در مایعات، کریستالیزاسیون، و افزودن مواد نگهدارنده یا گازهای بی اثر مانند دی اکسید کربن، هستند. بسیاری از فرایندهایی که طراحی شده، از چند روش؛ برای نگهداری مواد غذایی، استفاده می کنند. برای نمونه؛ در نگهداری میوه با تبدیل کردن آن به مربا، شامل جوشانیدن (به منظور کاهش رطوبت میوه و نیز برای کشتن باکتری ها، و غیره)، افزودن شکر؛ (برای جلوگیری از رشد دوبارهٔ آنها)، و استفاده از شیشه آب بندی، هواگیری، و مهر و موم شده؛ (برای جلوگیری از آلودگی تازه) استفاده می شود. نشان داده شده که برخی از روش های سنتی نگهداری مواد غذایی دارای یک رد پای پایین تر ورودی انرژی و کربن، در مقایسه با روش های مدرن هستند. با این حال، برخی از روش های نگهداری مواد غذایی شناخته شده برای تولید ماده سرطان زا یا کارسینوژن هستند، و در سال ۲۰۱۵، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهانی، «گوشت فرآوری شده» را، که شامل گوشتِ پخت شده، نمک زده، تخمیر، و دوددهی، هستند به عنوان مواد «سرطان زا برای انسان» دانسته است.
شور (خوردنی)
خشک کردن انجمادی
از آغاز سپیده دمِ کشاورزی، تا زمان انقلاب صنعتی، پیوسته روش های جدیدی برای نگهداری مواد غذایی توسط دست اندرکاران در دسترس قرار داشته اند.
خشکانیدن یکی از قدیمی ترین تکنیک های مورد استفاده برای جلوگیری از تجزیهٔ مواد غذایی است. از همان اوایل ۱۲٬۰۰۰ سال پیش از میلاد، ساکنان خاورمیانه و فرهنگ های شرقی با استفاده از توان خورشید غذاهای مورد نیاز خود را خشک می کردند. سبزیجات و میوه جات به طور طبیعی توسط خورشید و باد خشک و آماده می شدند، اما «هنوز هم» خانه هایی در مناطقی که نور خورشید برای خشک کردن کافی نبود ساخته می شده است. آتشی در درون ساختمان برپا می شده تا گرمای لازم را برای خشک کردن میوه های گوناگون، سبزیجات و گیاهان فراهم آورَد.
شور کردن
عکس نگهداری غذا


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

ارتباط محتوایی با نگهداری غذا

نگهداری غذا را به اشتراک بگذارید

Telegram Facebook Twitter LinkedIn

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

تازه ترین پیشنهادها

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی نگهداری غذا   • مفهوم نگهداری غذا   • تعریف نگهداری غذا   • معرفی نگهداری غذا   • نگهداری غذا چیست   • نگهداری غذا یعنی چی   • نگهداری غذا یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی نگهداری غذا
کلمه : نگهداری غذا
اشتباه تایپی : k'inhvd ybh
عکس نگهداری غذا : در گوگل


آیا معنی نگهداری غذا مناسب بود ؟     امتیاز مثبت به دیکشنری   امتیاز منفی به دیکشنری     ( امتیاز : 98% )