اجنا

دانشنامه عمومی

آجنا (وسیله نقلیه هدف). آجنا ( انگلیسی: Agena target vehicle ) ( /əˈdʒi:nə/؛ ATV ) ، که به نام وسیلهٔ نقلیهٔ هدف ( جمینی - آجنا ) ( GATV ) ) نیز شناخته می شود، فضاپیمای بدون سرنشینی بود که توسط ناسا در طول پروژه جمینای خود برای توسعه و تمرین تکنیک های پهلوگیری فضایی در فضای مداری و اتصال و پهلوگیری فضاپیما و انجام مانورهای بزرگ مورد استفاده قرار گرفت. تغییرات مداری، در آماده سازی و تدارک ماموریت های ماه برنامه آپولو. [ ۱] این فضاپیما بر اساس موشک مرحله فوقانی آجناRM - 81 لاکهید، مجهز به یک هدف پهلوگیری ساخته شده توسط شرکت هواپیماسازی مک دانل ساخته شد. نام «آجنا» از ستارهٔ بتا قنطورس که به نام «آژنا» نیز شناخته می شود، بر گرفته شده است. فضاپیمای ترکیبی یک استوانه به طول۷٫۹۲ متر با قطر ۱٫۵۲ متر بود که با وسیله پرتاب اتلس - آجنا در مدار پایینی زمین قرار می گرفت. حدود ۱۴۰۲۱ تا ۱۴۰۵۴ پوند ( ۶۳۶۰ تا ۶۳۷۵ کیلوگرم ) پیشرانه و گاز در هنگام پرتاب حمل می کرد، [ ۲] و جرم ناخالص در مداری بین آن ۳۲۲۸ تا ۳۲۹۸ کیلوگرم بود.
وسیله نقلیه هدف آجنا هنگام پرتاب جمینای ۶ - آ در ۲۵ اکتبر ۱۹۶۵ با شکست مواجه شد که ناسا را به ایجاد یک سیستم پشتیبان اهدایت کرد: آداپتور اتصال هدف تقویت شده ( ATDA ) ، فضاپیمای کوچکتری متشکل از هدف لنگر با یک سیستم رانش کنترل اما بدون نیاز به مدار آجنا. تغییر موشک ATDA یک بار در جمینای ۹ - آ پس از دومین شکست پرتاب ATV در ۱۷ می ۱۹۶۶ مورد استفاده قرار گرفت، اما به عنوان یک وسیله اتصال به هدف شکست خورد زیرا پوشش پرتاب آن از بدنه جدا نشد.
عکس آجنا (وسیله نقلیه هدف)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

آجنا Ajna - بمعنی فرمان. چاکرای ششم، همچنین بعنوان چشم سوم شناخته شده است. ناحیه ای شامل نوروبیولوژی اعصاب ازمرکز میان ابروها تا مرکز سر و بصل النخاع ( ساقۀ مغز ) . چشم سوم مرکز فرماندهی و کنترل گرِ جنبه
...
[مشاهده متن کامل]
های سرور انگیز ( اکستاتیک ) فرآیند روشن بینی است که در نتیجۀ بیداریِ پیشروندۀ کوندالینی ایجاد میشود.

بپرس