اشپزی امریکایی چینی

دانشنامه عمومی

آشپزی آمریکایی چینی. آشپزی آمریکایی چینی به شیوه و سبک آشپزی می گویند که در رستورانهای چینی ایالات متحده آمریکا مرسوم است. این سبک آشپزی با ذائقه غربی سازگاری دارد و با آشپزی اصلی و ملی چین تفاوت قابل توجهی دارد. در قرن نوزدهم میلادی در آمریکا، رستوران های کانتونی چینی گسترش و توسعه پیدا کردند. آشپزهای چینی برای همسان سازی غذاهای چینی و ذائقه آمریکایی، تغییراتی را در غذاهای چینی به وجود آوردند. نخستین غذاهای چینی برای کارگران راه آهن ایالات متحده آمریکا طبخ شد، این غذاها در شهرک هایی تهیه می شد که مردم آنجا اطلاعاتی راجع به غذای چینی نداشتند. [ ۱]
آشپزی چینی در بی بی سی
عکس آشپزی آمریکایی چینیعکس آشپزی آمریکایی چینیعکس آشپزی آمریکایی چینیعکس آشپزی آمریکایی چینیعکس آشپزی آمریکایی چینیعکس آشپزی آمریکایی چینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس