اشپزی ترکیه

دانشنامه عمومی

آشپزی ترکیه. آشپزی ترکیه به طور عمده میراث آشپزی عثمانی همراه با ترکیبی از آشپزی آسیای میانه، خاورمیانه و بالکان است. آشپزی ترکیه نیز بر آشپزی این مناطق و مناطق همجوار و حتی آشپزی اروپای غربی تأثیرگذار بوده است. عثمانی ها رسوم و آشپزی مناطق تحت سلطه خود در خاورمیانه را با عناصر محلی آسیای میانه درآمیختند و در واقع آشپزی سرشار از سلیقه و فن به وجود آوردند. از همین جهت مناطق مختلف تحت تسلط امپراتوری عثمانی گلچینی از غذاهای دوران عثمانی را در آشپزی امروزی خود دارند.
غذاهای مخصوص و مرسوم در منطقه از ترکیه متفاوت است، در آشپزی شمال ترکیه، حاشیه دریای سیاه، بیشتر شامل ماهی و غلات است. جنوب ترکیه ( آدانا و غازی عینتاب و اورفا ) ، به دلیل کباب، مزه و غذاها و شیرینیهایی مانند باقلوا و کادایف که با خمیر درست می شوند مشهور است. ویژگی آشپزی مناطق غربی ترکیه، جایی که درختان زیتون به وفور یافت می شود، استفاده فراوان از روغن زیتون است. آشپزی مردمان سواحل اژه، مدیترانه و مرمره متأثر از آشپزی مدیترانه ای است و سرشار از سبزی و ماهی می باشد. مناطق مرکزی آناطولی نیز با شیرینی کشکک، مانتی و گوزلمه در آشپزی معروفند. [ ۱] .
↑ http://en. wikipedia. org/wiki/Turkish_cuisine
• آشپزی ترکی
• آشپزی عثمانی
• آشپزی مدیترانه ای
• پیوند رده انبار در ویکی داده است
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد آشپزی
عکس آشپزی ترکیهعکس آشپزی ترکیهعکس آشپزی ترکیهعکس آشپزی ترکیهعکس آشپزی ترکیهعکس آشپزی ترکیه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس