باقالی پلو

پیشنهاد کاربران

باقالی پلو: [ اصطلاح در تداول عامه ] برنج و باقلا که بهم پزند. پلوی که در آن باقلا باشد. پلوی که به دانه های پوست کنده باقلای تازه و شوید ( شبت ) آمیزند و پزند بدین سان که دانه های باقلای سبز و تازه را از پوست بیرون کنندو با برنج جوشانند و سپس شبت به آن آمیزند و پس از آبکش کردن و افزودن روغن دم کنند تا نیک پخته شود. باقالی پلو غذایی با طعم متفاوت است و این نوع غذا جزء پلو های مخلوط محسوب می شود در دستور ساخت باقالی پلو از برنج و شوید و پیاز و زعفران باقلا و ماهیچه گوسفند و ادویه و روغن استفاده می شود .
...
[مشاهده متن کامل]

( ( آیه آخرین تکه ی ته دیگ را از دیس باقالی پلو برداشت . "طفلکی تهمینه . خیلی گریه کرد ؟"آرزو براق شد "خیلی دلت برای دوستت سوخته بود می آمدی پیشش می ماندی . " ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص 118. ) )

باقالی پلو

بپرس