برنج با نارگیل

دانشنامه عمومی

نارگیل پلو یا برنج و نارگیل یکی از غذاهای مناطق استوایی ست. این غذا حاوی برنج ، شیر نارگیل یا تکه های نارگیل است. [ ۱] هم نارگیل و هم برنج گیاهانی هستند که معمولاً در مناطق استوایی سراسر جهان یافت می شوند؛ لذا نارگیل و برنج در بسیاری از فرهنگ ها در سراسر جهان در راستای خط استوا از جنوب شرقی آسیا تا جزایر کارائیب مصرف می شود.
ناسی لمک ( شیر نارگیل و برنج ) محبوب ترین دستور العمل طبخ برنج با نارگیل در مالزی است که آن را به عنوان غذای ملی مالزی می شناسند.
در آشپزی تایلندی، برنج با نارگیل شیرین بسیار محبوب است و آن را به عنوان دسر یا میان وعده شیرین مصرف می کنند. آن را با برنج چسبنده، شیر نارگیل و شکر و نمک و آب و در رایج ترین شیوه با برش رسیده انبه و سبزیجات و کرم نارگیل می خورند. در فصولی که انبه یافت نمی شود، از دیگر میوه های شیرین استوایی نیز استفاده می کنند. [ ۲]
در آشپزی برمه، همانطور که برنج پخته شده با شیر نارگیل یک غذای اصلی تشریفاتی است که اغلب به جای برنج سفید ساده خورده می شود. در ابتدایی ترین حالت، برنج با پایه شیر نارگیل، همراه با موسیر سرخ شده و نمک پخته می شود و به طعم و مزه خوش طعم و غنی برنج می افزاید. معمولاً با کاری سیبیان برمه ای ترکیب می شود.
در هند پلوی نارگیل ( به تامیل: தேங்காய் சாதம் ) در مناطق جنوبی کشور و میان مردمان تامیلی رواج دارد. در هند برنج نارگیل معمولاً از باسماتی با طعمی خفیف از نارگیل و شیرهٔ نارگیل تشکیل می شود و معمولاً ادویه کاری زیادی در طباخی رواج دارد. تکه های خشک یا رنده شدهٔ نارگیل نیز به غذا اضافه می شوند.
در سریلانکا، برنج و نارگیل را اغلب به عنوان "شیر برنج" یا کیریباث می شناسند. این غذا به طور گسترده ای در سراسر کشور، در مناسبت های خاصی که همراه با زمان ها یا لحظات فرخنده هستند، سرو می شود. نارگیل پلو همراه با لونو میریس ( یک نوع پیاز تند ) ، فلفل قرمز تند، پیاز، گوجه فرنگی، لیموترش و نمک همراه با امبالاکادا ( ماهی خشک شده و دودی که در مالدیو تهیه می شود و در سریلانکا و مالدیو، در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد ) سرو می شود.
در سواحل کارائیب از کلمبیا و پاناما خوراکی با نام arroz con coco معمول است که در کنار ماهی خورده می شود. این پلو با استفاده از برنج سفید پخته شده و آن را در شیر نارگیل و همراه با قطعه هایی از گوشتهٔ نارگیل و آب و نمک و گاهی برای طعم بهتر کشمش و شکر می پزند.
عکس برنج با نارگیلعکس برنج با نارگیلعکس برنج با نارگیلعکس برنج با نارگیلعکس برنج با نارگیل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس