بقلمه

پیشنهاد کاربران

بخشی از داستان حاجی آقا نوشته صادق هدایت:
من هیچ وقت یادم نمی ره، خونهٔ مرحوم ابوی یک بقلمه درست کرده بودند؟ هیچ می دانی بقلمه یعنی چی؟ بوقلمون را می کشند، می گذارند بیات می شه، بعد اوریت می کنند و تو شیکمش را از آلو و قیسی پر می کنند، آن وقت توی روغن یک چرخش می دهند و می پزند. این بقلمه را همچین پخته بودند که توی دهن آب می شد، آدم دلش می خواست که انگشت هاشم باهاش بخوره. آب دهنش را فرو داد و چشم هایش به دو دو افتاد ) . خوب، من بچه سال بودم، شبانه بوقلمون را از زیر سبد روی آب انبار درآوردم و نصف بیش ترش را خوردم. خدایا از گناهان همهٔ بنده هایت بگذر!…
...
[مشاهده متن کامل]

بُقلمه نوعی غذاست که با بوقلمون درست می شود. بوقلمون را می کشند، می گذارند تا گوشتش بیات شود سپس پرها را کنده و شکمش را از آلو و قیسی پر می کنند سپس در روغن سرخ می کنند و می پزند.
بوقلمون را میگذارند که بیات شود پس از آن شکمش را با آلو قیصی خشک پر میکنند

بپرس