بیماری های ناقل بوسیله اب

دانشنامه عمومی

بیماری های ناقل بوسیله آب. با رشد صنعت در قرن ۱۹ میلادی بسیاری از رودها مملو از مواد زاید و حتی برخی به فاضلاب تبدیل شدند. در اوایل دوران رشد صنعت، آب آشامیدنی بسیاری از شهرها به وسیله رودهایی که مواد زاید و فاضلاب خود را در آن می ریختند، تأمین می شد. نتیجه این عمل شیوع وبا، تیفویید و سایر بیماری ها بود.
برای مثال: در قرن ۱۹ با آلودگی رودخانه تیمز که مملو از مواد زاید و سمی شده بود، وبا شیوع یافت و ۲۰ هزار نفر را در انگلیس کشت. بیماری تیفویید در همین دوران بسیاری از شهرهای آمریکا را فرا گرفته بود. تا اواخر دهه ۱۹۶۰ این طور تصور می شد که رودها و دریاچه ها محلی برای تخلیه آلودگی های صنعتی هستند.
بیماری های منتقله از طریق آب، زمانی به اشتباه توسط تئوری میاسما یعنی گسترش بیماری ها از طریق هوا شناخته می شد. [ ۱] [ ۲] تا اینکه مردم شروع به یافتن رابطه ای بین کیفیت آب و بیماری های منتقله از طریق آب کردند. این امر منجر به روش های مختلف خالص سازی آب، مانند فیلتر شنی و کلرزنی آب آشامیدنی گردید. بنیان گذاران میکروسکوپ ( ریزبینی ) ، آنتونی فان لیوونهوک و رابرت هوک، از میکروسکوپ تازه اختراع شده برای کشف رابطه آب و بیماری استفاده کردند. آنها برای اولین بار ذرات ریز مواد معلق در آب را مشاهده نمودند و به این ترتیب زمینه برای درک آینده از پاتوژن ها و بیماری های منتقله از آب فراهم گردید. [ ۳]
عکس بیماری های ناقل بوسیله آب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس