تابور

لغت نامه دهخدا

تابور. ( اِخ ) تل بلند، کوهی است که در زمین جلیل واقع و فعلاً آنرا کوه طور می نامند. ( قاموس مقدس ).
نام دیگرش جبل الطور و کوه منفردی است در فلسطین ، در شش هزارگزی ( ؟ ) جنوب شرقی ناصره واقع و 8800 قدم بلندی دارد. دامنه اش مستور از درختان و اتلال و آثاری چند از بناهای قدیم در گرداگرد شهر دیده میشود. حضرت مسیح ازین کوه صعود کرده بود، مسلمین با اهل صلیب در زیر این کوه زد و خورد بسیار کردند. و جبل طور مشهور غیر از این است. ( قاموس الاعلام ترکی ). کوه فلسطین در 561 گزی جنوب شرقی ( ناصره ) در آن مکان حضرت مسیح تجلی کرد ( تغییر شکل ). بناپارت در 1799م. بدانجا فتحی کرد. || نام کوهی است بر کران سلسله آلپ ، در نزدیکی کوه جنوره و سه هزار و سیصد گز ارتفاع دارد، رودخانه دورانسه از بین این دو کوه سرچشمه می گیرد. ( قاموس الاعلام ترکی ). || بزبان جهستانی هرادیستیه نامیده میشود نام قصبه ای است در چهستان و مرکز قضایی آن ناحیه می باشد. در هفتاد و هفت هزارگزی جنوب شرقی پراگ واقع شده دارای 6700 تن جمعیت است. ( قاموس الاعلام ترکی ).

فرهنگ فارسی

تا بلند کوهیست که در زمین جلیل واقع و فعلا آنرا گوه طور می نامند .

دانشنامه عمومی

تابور ( به چکی: Tábor، به آلمانی: Tabor ) یکی از شهرهای جمهوری چک در استان بوهمی جنوبی است.
این شهر در مرکز کشور، بر کرانه رود لوژنیتس جای دارد.
تابور به افتخار کوه تابور در اسرائیل که به باور بسیاری از مسیحیان تجلی گاه عیسی مسیح است، به این اسم، نامگذاری شده است.
هرچند تابور در زبان عامه و امروزین چکی به اردوگاه یا لشگرگاه ترجمه می شود.
جمعیت تابور بر پایه آمار سال ۲۰۰۵ برابر با ۳۶٬۰۱۳ نفر و مساحتش ۶۲٫۲۲ کیلومتر مربع است.
عکس تابورعکس تابورعکس تابورعکس تابورعکس تابورعکس تابور

تابور (قره تاش). تابور ( به ترکی استانبولی: Tabur ) یک منطقهٔ مسکونی در ترکیه است که در قره تاش ( شهر ) واقع شده است. [ ۱] [ ۲]
عکس تابور (قره تاش)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

تابور (Tabor)
شهری صنعتی در جنوب بوهم، در جمهوری چک، بر ساحل رود لوژنیتسه، به فاصلۀ ۷۵کیلومتری جنوب پراگ. ۳۶,۳۰۰ نفر جمعیت دارد (۱۹۹۱). در ۱۴۲۰م به منزلۀ پایگاه نظامی جامعۀ مذهبی هوسی ها و ناراضیان سیاسی مشهور به تابوریان تأسیس شد. در قرن ۱۵م، چهارده کیلومتر راهروی زیرزمینی داشت و پناهگاهی برای آوارگانی بود که به آنان حمله می شد. اکنون، ۶۵۰ متر از آن شبکه باقی است. این شهر صنعت نساجی و توتون دارد.

پیشنهاد کاربران

بپرس