حسین هدایتی

پیشنهاد کاربران

حسین هدایتی ( زاده ۱۳۴۲ تهران ) سرمایه دار ومفسد اقتصادی است که به دلیل تأسیس باشگاه استیل آذین تهران شناخته شده است. در ادبیات ورزشی ایران، وی به عابر بانک فوتبال شهرت دارد. هدایتی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و اختلاس ، به ۲۰ سال زندان محکوم شد.
...
[مشاهده متن کامل]

حسین هدایتی دولابی در سال ۱۳۴۲ در تهران زاده شد. وی صاحب چهار فرزند بنام های علی، الهام، الناز و شادی می باشد. به گفتهٔ هدایتی پدرش برایش مغازه ای می خرد و او با یک سرمایهٔ ۱۳ هزار تومانی کار خود را شروع می کند. او در این مغازه واشرها و لولاهای کابینت تولید می کرده است. بعدها به تولید تزئینات پرده روی می آورد. سپس یک سولهٔ ۱۱ هزار متری در شهرک صنعتی علی آباد خریداری می کند. او می گوید:
«من هر چی گیرم می آمد ملک می خریدم و هرچه دارم از ملک دارم. »
به گفتهٔ هدایتی، او با کمک دوستان اصولگرای خود عیدی هایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت می کرده است. او این پول ها را صرف خرید سکه، زمین و می کرده و به عنوان برکت زندگی به آن ها می نگریسته است. با گذشت زمان برخی از این زمین ها قیمتشان به میلیاردها تومان می رسد. به عنوان نمونه خودش به خرید زمینی به قیمت دو میلیارد و سپس فروش آن به قیمت سیصد میلیارد تومان، یا خرید زمینی به قیمت ۲۱ میلیارد تومان و افزایش قیمت آن زمین تا ۲۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ اشاره می کند. به گفته او تمام زندگی و سرمایه خود را مدیون مهدی شمس هستم.
از دارایی هایی که به وی نسبت داده شده است، می توان به مالکیت شرکت هولدینگ استیل آذین ایرانیان و صنایع استیل آذین، شرکت خاور آذین و شرکت فجر گالوانیزه سپاهان کاشان، همچنین شرکت پرورش میگوی نایبند اشاره کرد. وی پیشتر از سهام داران بانک تات بود. در دوره ای مالکیت ۷۰ درصد از سهام باشگاه فوتبال ملوان بندرانزلی در اختیار هدایتی بود، که به دلیل بروز برخی اختلافات، وی مالکیت خود در این باشگاه را به فردی بنام سیروس محجوب واگذار نمود. باشگاه فوتبال گهر دورود نیز در دوره ای از دارایی های وی محسوب می شد.
حسین هدایتی در سال ۱۳۹۷ با اتهامات اختلاس و اخلال در نظام اقتصادی کشور، با حکمی از سوی قوه قضائیه، بازداشت و روانه زندان شد.
پرونده حسین هدایتی بعنوان یکی از بدهکاران بانک سرمایه که طبق کیفر خواست صادره برای اعضای هیئت مدیره این بانک، با پرداخت رشوه موفق به اخذ ۵۸۶ میلیارد تومان وام، از بانک سرمایه شده است و اکنون از ادای دیون معوق خود استنکاف می کند، به شعبه ۳ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شده است. بررسی روند اخذ تسهیلات نشان می دهد حسین هدایتی از طریق شرکت های خریداری شده و رشوه دادن به مدیران بانک سرمایه، وجوه قابل توجهی از این بانک تحت عنوان وام تسهیلات دریافت نموده و تا سال ۱۳۹۷ که مدت ۴ سال از تاریخ سررسید معوقات بانکی او گذشته است، هیچگونه پرداختی به بانک انجام نداده است. نماینده دادستان در جلسه دادگاه ویژه مجرمین اقتصادی گفت:

حسین هدایتیحسین هدایتیحسین هدایتی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/حسین_هدایتی

بپرس