خرچنگ نرم پوسته

دانشنامه عمومی

خرچنگ نرم پوسته ( به انگلیسی: Soft shell crab ) به خرچنگ بلافاصله بعد از پوست اندازی گفته می شود. در آشپزی ژاپنی خرچنگ در این حالت به طور کامل به صورت کاراآگه، روغن پزی شده و خورده می شود.
• مشارکت کنندگان ویکی پدیا. «ソフトシェルクラブ». در دانشنامهٔ ویکی پدیای ژاپنی، بازبینی شده در ۱ مارس ۲۰۱۲.
• "Moeca ( soft - shell crab ) ". Parco Alimentare Venezia Orientale. Archived from the original on 22 July 2011. Retrieved January 19, 2011.
• سخت پوستان تجاری
• سخت پوستان خوراکی
• غذاهای دریایی
مقاله های دارای واژگان به زبان انگلیسی
• مقاله های دارای الگوی یادکرد - ویکی
عکس خرچنگ نرم پوسته
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس