خلشکوه

دانشنامه عمومی

دریاچه ی خلشکوه به ارتفاع ۱۹۶۲ متر ( از سطح دریا ) که از گذشته مراتع روستاهای خرمکوه، ویه و کلیشم می باشد در قسمت شمالی غربی روستای کلیشم ، شمال شرقی روستای خرمکوه و شمال روستای ویه قرار دارد. زمین ها و علف زارهای این ناحیه از زمان های گذشته متعلق به اهالی روستای کلیشم، ویه و خرمکوه بوده است. در این ناحیه دریاچه ( سَل ) طبیعی و چشمه قُل قُل وجود دارد که از منابع خدا دادی و شگفت آور می باشند. این استخر در مساحتی به بزرگی ۱۵ کیلومتر در بلندای کوه دور نمای بی نظیری دارد. کسانی که بار اول به خلشکوه می آیند از وجود این استخر در این مکان مرتفع ابراز شگفتی می کنند. قسمتی از آب چشمه ها و رودها از این ناحیه به طرف جنوب غربی و در نهایت به سمت روستای یکنم و خرمکوه سرازیر می شود و قسمت دیگر به سمت جنگل راش سرازیر می شود. مسیر مسافرت به خلشکوه از جاده لوشان - کلیشم دریاچه خلشکوه می باشد
در شمال ایران، استان گیلان، شهرستان رودبار، بخش عمارلو، دهستان کلیشم واقع شده است.
منطقه ای کوهستانی و در ارتفاعی بیش از ۲۲۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است.
فاقد سکونت دائمی است. در واقع ییلاق اهالی روستای ویه، خرمکوه و روستای کلیشم شمرده می شود.
گراز و موش خرما و سنجاب و روباه از پستانداران غالب منطقه شمرده می شوند. خزندگان غالب نیز مارهای سمی می باشند. پرندگانی همانند کبک و تیهو و بلدرچین و شانه بسر در لابلای درختان و بوته ها به فراوانی دیده می شوند.
رقم هایی از بابونه، مهر سلیمان ( شقاقل ) ، گل چای، گل گاوزبان و صدها گونه گیاهی دیگر از خانواده های مختلف گیاهی در این منطقه به وفور یافت می شوند.
عکس خلشکوهعکس خلشکوهعکس خلشکوهعکس خلشکوه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس