خمیر بادام

دانشنامه عمومی

خمیربادام یا مارزیپان و مارسیپان، نوعی ماده غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست می شود. این ماده نیمه جامد و قابل شکل گیری است. معمولاً به آن رنگ های خوراکی افزوده شده و پس از پخش کردن بر روی کیک به عنوان پوشش کیک از آن استفاده می شود. به عنوان خمیر مجسمه سازی خوراکی نیز به کار رفته و به اشکال گوناگونی در می آید. همچنین در داخل و مرکز شکلات نیز جای داده می شود. نوع شیرین آن به عنوان خمیربادام شهرت دارد و نوع کم شیرین آن به عنوان خمیربادام تزئینی شناخته می شود. خمیربادام را می توان در منزل نیز درست کرد. [ ۱]
عکس خمیر بادام
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

خمیربادام به صورت شیرینی معمولاً با پوششی از شکلات، یا بدلیل شکل گیری راحت با ساختن خمیربادام میوه ای، ستاره و اشکال دیگر برای تزئینات روی شیرینی بکار میرود.
خمیر بادامخمیر بادامخمیر بادام

بپرس