خورش خلال بادام

پیشنهاد کاربران

گوشت حتماً ریز و انگشتی خُرد شود. بهتر است گوشت خورش زیاد باشد. پیاز را تفت میدهیم بعد گوشت اضافه کرده وزردچوبه اضافه کرده و رب راتفت می شود. سپس خلال ها را از قبل در گلاب خوابانده شده اندرا با مقداری
...
[مشاهده متن کامل]
آب اضافه میکنیم تا بپزد. و لیمو عمانی را در ظرف جدا میپزیم . بعد از پخن خورشت زعفران و لیمو وفلفل رااضافه میکنیم کمی قبل از کشیدن، زرشک تفت داده شده اضافه می شود تا رنگ خورش را خراب نکند. و پس از جا افتادن قابل استفاده است.

بپرس