دا ون سان

دانشنامه عمومی

سان داون ( به چینی: 孙大文 ) ، ( به چینی سنتی: 孫大文 ) ، ( به پین یینی: Sūn Dàwén ) ، ( به انگلیسی: Da - Wen Sun ) ، معروف بهدا - ون سان ( Da - Wen Sun ) ، استاد مهندسی صنایع غذایی و بیوسیستم در پردیس دانشگاهی دوبلین، دانشگاه ملی ایرلند
پروفسور دا - ون سان که متولد جنوب چین می باشد، در زمینه تحقیقات و آموزش مهندسی صنایع غذایی صاحب اعتبار و شهرت جهانی است. [ ۱] [ ۲] [ ۳] مهم ترین فعالیت های تحقیقاتی او شامل فرایندها و سیستم های خنک کردن، خشک کردن و تبرید، کیفیت و سلامت محصولات غذایی، شبیه سازی و بهینه سازی فرایندهای بیولوژیک و فناوری بینایی کامپیوتری می باشند. بخصوص، مطالعات نوین و مبتکرانه وی در زمینه خنک کردن انجمادی گوشتهای پخته شده، بازرسی کیفیت پیتزا با استفاده از بینایی کامپیوتری و فیلم های خوراکی جهت افزایش عمر انباری میوه ها و سبزی ها به طور گسترده ای در رسانه های ملی و بین الملی بازتاب داشته است. [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷] [ ۸] [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] [ ۱۲] نتایج تحقیقات وی در بیش از ۱۸۰ عنوان مقاله چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی و بیش از ۲۰۰ عنوان مقاله سخنرانی انتشار یافته است. [ ۱۳]
او قبل از اینکه در دانشگاه های مختلفی در اروپا مشغول به فعالیت شود، موفق به دریافت درجه ممتاز کارشناسی ( لیسانس ) و کارشناسی ارشد ( فوق لیسانس ) در رشته مهندسی مکانیک و همچنین درجه دکتری در رشته مهندسی شیمی در چین گردید. او پس از اینکه در سال ۱۹۹۵ میلادی به عنوان مدرس دانشگاه در دانشگاه ملی ایرلند، دوبلین ( پردیس دانشگاهی دوبلین ) منصوب گردید، به عنوان اولین متخصص چینی شناخته شد که در یکی از دانشگاه های ایرلند به صورت تمام وقت استخدام شده است. او سپس توانست در کمترین زمان ممکن به درجات مدرس ارشد، دانشیار و استاد تمام ارتقاء یابد. دکتر سان هم اکنون به عنوان استاد مهندسی صنایع غذایی و بیوسیستم و همچنین رئیس گروه تحقیقاتی تبرید مواد غذایی و تکنولوژی مواد غذایی کامپیوتری در کالج دانشگاهی دوبلین مشغول به کار است.
پروفسور سان به عنوان یک مدرس پیش کسوت در زمینه مهندسی صنایع غذایی، به شکل قابل توجهی در زمینه این رشته مشارکت داشته است. او دانشجویان دکتری زیادی را تربیت نموده است که فعالیت های خود را با همکاری صنعت و دانشگاه انجام داده اند. او همچنین تدریس سطوح پیشرفته دروس مربوط به مهندسی صنایع غذایی را به طور منظم و در سطح بین المللی عهده دار بوده است و نیز سخنرانی های کلیدی را در کنفرانس های بین المللی ارائه کرده است. دکتر سان به عنوان یک شخصیت برجسته در زمینه مهندسی صنایع غذایی در ده دانشگاه برتر در چین شامل دانشگاه ژِجیانگ، دانشگاه جیااوتونگ شانگهای، موسسه تکنولوژی هاربین، دانشگاه کشاورزی چین، دانشگاه صنعتی چین جنوبی، دانشگاه جیانگنان و غیره، به شکل استاد پاره وقت، استاد پروازی و استاد مشاور همکاری داشته است. در راستای قدردانی از مشارکت های قابل توجه او در سطح جهانی در زمینه مهندسی صنایع غذایی و همچنین مدیریت برجسته او در این زمینه، کمیسیون بین المللی مهندسی کشاورزی ( CIGR ) در سال ۲۰۰۰ میلادی و مجدداً در سال ۲۰۰۶ میلادی جایزه شایستگی CIGR Merit Award - - [ ۱۴] CIGR را به او اعطا نمود و همچنین موسسه مهندسان مکانیک ( IMechE ) در انگلستان در سال ۲۰۰۴ میلادی او را "مهندس صنایع غذایی سال"[ ۱۵] [ ۱۶] [ ۱۷] [ ۱۸] نامید و نیز در سال ۲۰۰۸ میلادی به پاس کسب موقعیت حضور در جمع یک درصد دانشمندان برتر مهندسی کشاورزی در جهان، موفق به دریافت جایزه قدردانی CIGR گردید. [ ۱۹]
عکس دا ون سان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس