دود مایع

فرهنگستان زبان و ادب

{liquid smoke} [علوم و فنّاوری غذا] آب یا روغن حاوی عصارۀ دود حاصل از سوختن چوب، معمولاً چوب بلوط یا افرا، که عطر و طعم دودی در مواد غذایی ایجاد می کند

دانشنامه عمومی

دود مایع ( انگلیسی: Liquid smoke ) آب یا روغن حاوی عصارهٔ دود حاصل از سوختن چوب است که عطر و طعم دودی در مواد غذایی ایجاد می کند. [ ۱]
دود مایع از همان دود حاصل از سوزاندن چوب درختان به دست می آید با این تفاوت که این دود را تقطیر، تصفیه و تغلیظ کرده و میزان کمی از آن را با آب یا روغن مخلوط و به شکل مایع درمی آورند. [ ۲]
عکس دود مایع
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس