راس الحانوت

دانشنامه عمومی

رأس الحانوت. رأس الحانوت ( عربی: رأس الحانوت ) ( به انگلیسی: Ras - El - Hanout ) یک نوع ادویه مخلوط است که بیشتر در کشورهای شمال آفریقا مصرف می شود. این ادویه در این منطقه به مثابه گرم مصالح در آشپزی هندی است. رأس الحانوت در بسیاری از غذاها کاربرد دارد برخی مواقع برای مزه دادن به گوشت و ماهی، یا مخلوط کردن با کوسکوس و برنج بکار برده می شود. این ادویه مخلوط به طور کلی با مراکش مرتبط است، اگرچه کشورهای همسایه آفریقای شمالی نیز از آن استفاده می کنند.
عکس رأس الحانوت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ماهی بسیار مناسب است. در اکثر غذاهای مراکشی مانند طاجین گوشت و به از این ادویه استفاده می شود.

بپرس