رایانه جیبی

دانشنامه عمومی

پاکت پی سی ( به انگلیسی: Pocket PC ) نوعی رایانه کوچک است که می توان آن را در یک دست گرفت، از نظر ابعاد به اندازه یک کتاب کوچک یا ماشین حساب است و جایگزین لپ تاپهای سنگین تر و گران قیمت به شمار می آید. صفحه لمسی از ویژگی بارز آن ها به شمار می رود. [ ۱]
تقریباً همهٔ پاکت پی سی ها از سیستم عامل ویندوز موبایل استفاده می کنند.
داشتن سیستم عامل ویندوز و شباهت بیشتر آن به رایانه شخصی، کارآیی بهتر در زمینه صوت و تصویر و در کل مولتی مدیا، سازگاری بیشتر با بسته های نرم افزاری خاص مایکروسافت و در رأس آن آفیس، داشتن چند نرم افزار مختلف برای تشخیص دست خط، تولیدکنندگان متنوع و. . . همه از مزایای این دستگاه ها می باشند .
• موبایل ۴ باند: نسل سوم تلفن های همراه ( 3G ) را با دارا بودن سیستم عامل ویندوز، کارایی و توانمندی فراتری را نسبت به موبایل های موجود جهت برقراری و ساماندهی ارتباطات در اختیار کاربران قرار می دهند.
• دوربین ۳ مگاپیکسل: با بهره مندی از توانایی های دوربین 3 مگاپیکسلی ( همراه فلاش ) همواره و در هر لحظه قادر به ثبت عکس و فیلم از لحظه های تکرار نشدنی محیط اطراف خواهید بود.
• قابلیت اتصال آسان به اینترنت  : در محیط آشنای اینترنت اکسپلورر به جستجو در میان سایت های مورد علاقه و نیاز خود بپردازید. امکانات اینترنت برای تجار فرصت بررسی لحظه به لحظه تحولات و تغییرات بهای کالاها، وضعیت سهام بورس و اخبار اقتصادی را فراهم می کند. ( ارتباط از طریق سیم کارت، خط تلفن ثابت یا وای - فای )
• ارسال و دریافت گپ، پیام چندرسانه ای، پیامک، ای میل: با برنامه Microsoft Outlook نامه های الکترونیکی خود را در هر زمان و مکان دریافت و ارسال نمایید. با همراه داشتن یک پاکت پی سی دیگر هیچ نامه ای را از دست نخواهید داد.
• ارسال و دریافت فکس  : فکس های خود را دریافت کنید، در صورت تمایل با دست خط خود ارسال کنید و هرگاه به دفتر کارتان بازگشتید آن ها را از روی حافظه دستگاه برای بایگانی چاپ نمایید.
• برنامه مایکروسافت آفیس  : فایلهایتان را در محیط Excel یا Word یا PowerPoint با سازگاری صد در صد با رایانه تان اجرا نمایید.
• قابلیت ارتقاء حافظه: قابلیت پذیرش انواع کارتهای حافظه گیگابایتی، به شما امکان می دهد که همواره فضای کافی برای ذخیره عکس، فیلم، موسیقی، e - book وبایگانی اطلاعات در دسترس داشته باشید.
عکس رایانه جیبی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس