سبزی کاری علمی

دانشنامه عمومی

سبزی کاری علمی دانش پرورش سبزیجات است که با کشت گیاهان غیرچوبی ( علفی ) برای غذا سروکار دارد.
سبزی کاری علمی تولید گیاهان برای استفاده از بخش های خوراکی آن هاست. سبزی ها را می توان به ۹ دسته عمده بخش بندی کرد:
• سبزی های برگی – اسفناج و کولارد سبز
• سبزی های سالادی – کاهو و کرفس
سبزی های کلمی – کلم و گل کلم
سبزی های ریشه ای ( غده ) – سیب زمینی، چغندر، هویج و تربچه
سبزی های پیازی – پیاز و تره فرنگی
حبوبات – لوبیا و نخود فرنگی
کدوییان – خربزه، کدو و خیار
بادنجانیان – گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی
• ذرت شیرین
عکس سبزی کاری علمیعکس سبزی کاری علمی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس