سرالصلوه

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] سرّ الصلوة از آثار اخلاقی و عرفانی امام خمینی(رض) برای نخبگان - نه همگان - است که نویسنده، در آن، برخی از اسرار و حکمت های معنوی نماز مانند سرّ تکبیر، چگونگی تحصیل حضور قلب، راز سجود و... را شرح داده و در ضمن، تفسیری مختصر برای سوره حمد ذکر کرده است. ایشان نگارش کتاب حاضر را در تاریخ روز شنبه 21 ربیع الثانی 1358، مطابق با 19 خرداد 1318ش در 38 سالگی به پایان برده است. نسخه حاضر ویرایش دوم و چاپ شانزدهم اثر مذکور است که در سال 1392ش، جزو مجموعه «موسوعة الإمام الخمینی» با تصحیح و اهتمام مؤسّسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی منتشر شده و جلد 47 آن را تشکیل داده است. نام کامل این اثر عبارت است از: «سرّ الصلوة (معراج السالکین و صلوة العارفین)».
درباره چاپ جدید حاضر، گفتنی است:
سر الصلاة (معراج السالکین و صلاة العارفین)

[ویکی نور] سرّ الصلوه. سرّ الصلوة از آثار اخلاقی و عرفانی امام خمینی(رض) برای نخبگان - نه همگان - است که نویسنده، در آن، برخی از اسرار و حکمت های معنوی نماز مانند سرّ تکبیر، چگونگی تحصیل حضور قلب، راز سجود و... را شرح داده و در ضمن، تفسیری مختصر برای سوره حمد ذکر کرده است. ایشان نگارش کتاب حاضر را در تاریخ روز شنبه 21 ربیع الثانی 1358، مطابق با 19 خرداد 1318ش در 38 سالگی به پایان برده است. نسخه حاضر ویرایش دوم و چاپ شانزدهم اثر مذکور است که در سال 1392ش، جزو مجموعه «موسوعة الإمام الخمینی» با تصحیح و اهتمام مؤسّسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی منتشر شده و جلد 47 آن را تشکیل داده است. نام کامل این اثر عبارت است از: «سرّ الصلوة (معراج السالکین و صلوة العارفین)».
درباره چاپ جدید حاضر، گفتنی است:
سر الصلاة (معراج السالکین و صلاة العارفین) / نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده
آداب الصلاة / نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده
آداب الصلوة (آداب نماز)/ نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده
آداب الصلاة / نوع اثر: کتاب / نقش: نویسنده

دانشنامه آزاد فارسی

سِرُّالصّلوة
(یا: معراج السالکین و صلوة العارفین) رساله ای فارسی در تبیین اسرار معنوی و عرفانی نماز از امام خمینی (ره). این رساله مختصر، اما ارزشمند در حوزۀ عرفان اسلامی است. کتاب از یک مقدمه، دو مقاله و یک خاتمه تشکیل شده، و هر مقاله طی چندین فصل، به شماری از اسرارِ اجزای نماز پرداخته است. این رساله زبانی اصطلاحی و فنی دارد و پر از آیات و احادیث است. این متن (۱۳۸۰) به عربی نیز ترجمه و هر دو به چاپ رسیده اند.

پیشنهاد کاربران

بپرس