سس صدف

دانشنامه عمومی

سس صدف ( به ایتالیایی "alle vongole" ) رویه ای برای پاستا است که معمولاً لینگوئینی است. دو نوع پرطرفدار سفید هستند که معمولاً شامل صدف های چرخ شده، روغن زیتون، سیر، آب لیمو یا شراب سفید، و جعفری، یا قرمز، معمولاً یک سس گوجه فرنگی نازک با صدف های چرخ شده است. انواع دیگر شامل ترکیب صدف کامل، تکه های فلفل تند و سایر مواد است. [ ۱] در تهیه سس صدف ممکن است از آب صدف استفاده شود. [ ۲]
عکس سس صدف
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس