سفیر پیامبر به حبشه

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] پس از «صلح حدیبیه»، پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله وسلّم) تصمیم گرفت سران کشورها و حاکمان نواحی مختلف را به اسلام دعوت کند. یکی از سفرای پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلّم) "عمرو بن امیه ضمری" است که حضرت او را در سال هفتم هجری به نزد نجاشی پادشاه حبشه فرستاد.
پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلّم) در اواخر سال ششم، یا اوایل سال هفتم هجری تصمیم گرفت سران کشورها و حاکمان نواحی مختلف را به اسلام دعوت کند. بدین جهت سفیران زیادی را به مناطق مختلفی اعزام کرد. یکی از سفرای پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلّم) "عمرو بن امیه ضمری" (عمرو بن امیه ضمری سال سوم هجری و به نقلی سال هفتم هجری مسلمان شد و به مدینه مهاجرت کرد. وفات وی در زمان معاویه بوده است. ) است. آن حضرت او را در سال هفتم هجری (همان زمانی که برای دیگر پادشاهان و حاکمان نامه نوشت) به نزد نجاشی پادشاه حبشه فرستاد.
مهر پیامبر
در سال هفتم هجری و پس از «صلح حدیبیه» پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله وسلّم) با خیال آسوده (از جانب قریش)، نامه هایی تنظیم کرد و برای سران کشورها و حاکمان مناطق مختلف ارسال کرد. پس از تنظیم نامه ها بود که «به پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلّم) گفتند: پادشاهان نامه های بدون مهر را نمی خوانند. پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلّم) خاتمی (مهری) از نقره که منقش به عبارت "محمد رسول الله" بود، تهیه کرد و نامه ها را با آن خاتم مهر کرد.» و به فرستادگان داد تا برای پادشاهان و حاکمان مناطق مختلف ببرند.
نام پادشاه حبشه
نام پادشاه حبشه "اصحم" یا "اصحمه بن بحر" یا "اصحمه بن ابجر" بوده است. نجاشی در واقع عنوان پادشاهان حبشه بوده است. همان گونه که کسری عنوان پادشاهان ایران بوده است.
عمرو بن امیه
...

پیشنهاد کاربران

بپرس