سلمان خدادادی

پیشنهاد کاربران

سلمان خدادادی ( زاده ۱۳۴۱ ملکان ) سیاستمدار ایرانی و نمایندهٔ شهرستان ملکان در مجلس شورای اسلامی بوده است. او در دوره های پنجم، ششم، هفتم، هشتم، دهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده ملکان، از استان آذربایجان شرقی در مجلس حضور داشته است.
...
[مشاهده متن کامل]

خدادادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی درسال ۱۳۵۷ از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود، سپس به وزارت اطلاعات منتقل گشت؛ او در مجلس ششم عضو کمیسیون بهداشت و درمان بود، در مجلس هفتم از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و در مجلس هشتم نائب رئیس کمیسیون امور شوراها و امنیت داخلی کشور بود. خدادادی به علت رَدّ صلاحیت توسط شورای نگهبان از دوره نهم مجلس شورای اسلامی بازماند و در دولت یازدهم، مشاور وزیر امور خارجه شد. وی در دوره دهم مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بود. او در مجلس یازدهم کاندیدا نشد.
وی محبوبیت خودرا پیش مردم پس از تجاوز به نوید پور و قتل او از دست داد.
خدادادی که در حوزهٔ انتخابیه اش به حاج سلمان معروف است، در مجلس پنجم دانشجوی مدیریت بود. وی تحصیلات خود را در حین خدمت تکمیل کرد؛ او در طول نمایندگی در رشته علوم سیاسی فوق لیسانس و در رشته روابط بین الملل مدرک گرفت و علاوه بر نمایندگی مجلس در مؤسسات آموزشی به تدریس اشتغال ورزید.
سلمان خدادادی در سال ۱۳۴۱ در شهر ملکان زاده شد. دورهٔ جوانی او با وقوع انقلاب ۱۳۵۷ در ایران، مصادف بود با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل وزارت اطلاعات. وی به سرعت جذب دستگاه اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی شد.
خدادادی، در جریان اعدام دسته جمعی زندانیان عقیدتی سیاسی ایران در تابستان ۱۳۶۷ از عناصر اطلاعاتی آذربایجان شرقی بود. وی پس از یک دهه فعالیت در ادارهٔ اطلاعات آذربایجان شرقی، با جلب حمایت جامعه روحانیت مبارز، برای انتخابات دوره چهارم مجلس از حوزه انتخابیه بناب و ملکان، که در آن زمان یک نماینده در مجلس داشتند، اعلام نامزدی کرد، ولی موفق به کسب آراء لازم نشد و از ورود به مجلس چهارم بازماند تا به عنوان معاون مدیرکل اداره اطلاعات اردبیل به فعالیت های خود ادامه دهد.
چهار سال بعد در سال ۱۳۷۴ بار دیگر شانس خود را برای ورود به مجلس امتحان کرد و این بار برخلاف باور عمومی توانست به عنوان نمایندهٔ بناب و ملکان انتخاب گردد؛ اما صحت انتخابات توسط مردم بناب زیر سؤال رفت و اعتراضات مردم به درگیری مسلحانه و کشته شدن جمعی از معترضان منجر شد؛ چراکه آنها بر این باور بودند که مردم بناب به نامزدی از شهر ملکان رأی نداده و نمی دهند.

سلمان خدادادی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سلمان_خدادادی

بپرس