سیب زمینی تنوری

دانشنامه عمومی

سیب زمینی تنوری غذایی است که حاصل پختن سیب زمینی در یک دستگاه پخت دارای سامانه جابه جایی گرمایی همرفت مانند مایکروویو، آون توستر، تنورهای سنتی و فر یا همچنین حاصل تماس مستقیم سیب زمینی با آتش باز می باشد. سیب زمینی پخته را به همراه کره، پنیر، خامه ترش و ژامبون نیز می خورند. بسیاری از رستوران ها دارای تنورهای صنعتی بزرگ برای طبخ تعداد زیادی سیب زمینی هستند تا ضمن گرم نگه داشتن آنها، سیب زمینی ها را برای ارائه به مشتری آماده نگه دارد. سیب زمینی پخته شده دارای سطحی تردو مغزی نرم و پرزدار می باشد. [ ۱]
عکس سیب زمینی تنوریعکس سیب زمینی تنوری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس