شامی کباب

لغت نامه دهخدا

شامی کباب. [ ک َ ] ( اِ مرکب ) قسمی غذا. مایه آن گوشت کوفته و آرد نخودچی است و از این مایه گرده ها سازند و درروغن گداخته افکنند تا سرخ شود. سبب تسمیه آن است که آن را از ملک شام تقلید کرده اند یا اینکه بیشتر درشام ( غذای اول شب ) خورده میشود. ( از فرهنگ نظام ).

فرهنگ فارسی

قسمی غذا مایه آن گوشت کوفته و آرد نخودچی است و از این مایه گرده ها سازند و در روغن گداختن افکنند تا سرخ شود .

دانشنامه عمومی

شامی کباب یکی از غذاهای ایرانی مشابه کتلت است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، تخم مرغ، سیب زمینی و کمی آرد نخودچی تهیه می شود. شامی کباب در شمال ایران با رب انار درست می شود که به آن شامی شمالی می گویند و با کباب ترش فرق می کند. این غذا بیشتر در شهرهای آمل، بابل و رودبار طبخ می شود. [ ۱] [ ۲]
عکس شامی کبابعکس شامی کباب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

جدول کلمات

کتلت

پیشنهاد کاربران

بپرس