شکلات شیری

فرهنگستان زبان و ادب

{milk chocolate} [علوم و فنّاوری غذا] نوعی فراوردۀ غذایی که با آمیختن شیرخشک با شکر و شکلات و کرۀ کاکائو تهیه می شود

دانشنامه عمومی

شکلات شیری نوعی از شکلات است که از درصد پایینتری از کاکائو و مقدار زیادی شکر به همراه شیر جوشانده شده یا شیر عسلی درست شده است که همه اینها باعث ایجاد یک طعم کاراملی در این شکلات می شود. مزه کلی این شکلات ملایمتر و شیرین تر از شکلات تلخ است. در سالهای اخیر به خاطر افزایش دادان به میزان سلامتی آن، مقدار کاکائو اضافه شده به این شکلات افزایش پیدا کرده است و در نتیجه مزه شیرینی آن هم کمتر شده است. [ ۱]
شکلات هایی که درصد کاکائو آنها بیشتر باشد، دارای ترکیباتی هستند که برای بدن انسان بسیار مفید هستند، بنابراین با توجه به میزان پایین کاکائو استفاده شده در شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ، میزان خواص آن برای بدن انسان نیز بسیار پایین و حتی مضر می باشد. شکلات شیری باعث افزایش کالری، چاقی و قند خون و کلسترول می شود در حالی که شکلات تلخ برعکس باعث کاهش قند خون، لاغری و دارای کالری بسیار کمتری است و خواص بسیار بیشتری برای بدن انسان دارد. [ ۲]
این درصدها نسبی می باشند.
عکس شکلات شیری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس