فرهنگ عربی

دانشنامه عمومی

فرهنگ عرب، فرهنگ مردم عرب از اقیانوس اطلس در غرب به دریای عرب در شرق و از دریای مدیترانه در شمال تا شاخ آفریقا و اقیانوس هند در جنوب شرقی را شامل می شود. زبان، ادبیات، علم خوراک، هنر، معماری، موسیقی، معنویت، فلسفه و عرفان همه بخشی از میراث فرهنگی اعراب است.
دنیای عرب بسته به فرهنگ ها، گویش ها و سنت های مختلف گاهی به مناطق جداگانه تقسیم می شود از جمله:
• شام: لبنان، سوریه، فلسطین و اردن.
مصر و سودان.
• بین النهرین: عراق ، خوزستان.
• شبه جزیره عربستان: کویت، بحرین، قطر، عربستان سعودی ، عمان، یمن و امارات متحده عربی.
• مغرب: لیبی، تونس، الجزایر، مراکش و موریتانی.
ادبیات عربی عبارت است از نوشتارهای نثر و شعر که توسط گویندگان عرب زبان تولید می شود. کلمه عربی مورد استفاده برای ادبیات آداب است که از کلمه ای به معنی «دعوت کسی برای صرف غذا» گرفته شده است و متضمن ادب، فرهنگ و غنی سازی است. ادبیات عرب در قرن ۶ ظهور کرد، و فقط بخش هایی از زبان نوشتاری قبل از آن ظاهر شد. قرآن، از قرن ۷، بیشترین و طولانی ترین تأثیر را در فرهنگ و ادبیات عرب داشت. خنسا، زن معاصر محمد، شاعر تحسین شده عرب بود. [ ۱] . خنسا شناخته شده ترین شاعر زن در ادبیات عرب به شمار می رود. [ ۲] [ ۳] .
دنیای موسیقی عربی مدت هاست تحت سلطه قاهره، به عنوان یک مرکز فرهنگی قرار دارد، اگرچه نوآوری های موسیقی و سبک های منطقه ای از تونس تا عربستان سعودی فراوان است. در سالهای اخیر بیروت به مرکز اصلی موسیقی عربی نیز تبدیل شده است. موسیقی کلاسیک عربی در بین مردم، به ویژه تعداد کمی از سوپراستارها که در سراسر جهان عرب شناخته شده اند، بسیار محبوب است.
عکس فرهنگ عربیعکس فرهنگ عربی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

فارسی به عربی

( فرهنگ عربی (عرب آراب ) ) عربی

پیشنهاد کاربران

بپرس