فرهنگ نهج البلاغه

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] دکتر صبحی صالح نویسنده و ادیب معاصر عرب، استاد زبان و ادبیات در دانشکده ادبیات دانشگاه بیروت لبنان.
کار مشهور او تدوین و تنظیم نهج البلاغه است که در آن از رسم الخط جدید و حروف سربی استفاده کرده و معجم لغات نهج البلاغه را به آن افزوده است و برای استفاده پژوهش گران بسیار مفید واقع گردیده است. متاسفانه به اطلاعاتی بیش از این درباره زندگی وی دست نیافتیم.
"فرهنگ نهج البلاغه" ترجمه فارسی بخش معجم لغات نهج البلاغه است که صبحی صالح در انتهای نهج البلاغه خود آورده است.
کتاب مشتمل بر یک پیش گفتار به قلم مترجم، آقای مصطفی رحیمی نیا و سه بخش خطبه ها، نامه ها و حکمت ها می باشد.
مجموعه حاضر ترجمه ای از بخش لغات نهج البلاغه صبحی صالح است، او که در انتهای نهج البلاغه خود بخش های ارزشمندی را آورده است، قسمت عمده ای را به تشریح و توضیح لغات اختصاص داده که مجموعا بیش از 5000 واژه را شامل می شود و به مقدار زیادی می تواند ما را در آشنائی با نهج البلاغه کمک کند.

[ویکی فقه] فرهنگ نهج البلاغه (صبحی صالح). دکتر صبحی صالح نویسنده و ادیب معاصر عرب، استاد زبان و ادبیات در دانشکده ادبیات دانشگاه بیروت لبنان، می باشد.
کار مشهور او تدوین و تنظیم نهج البلاغه است که در آن از رسم الخط جدید و حروف سربی استفاده کرده و معجم لغات نهج البلاغه را به آن افزوده است و برای استفاده پژوهش گران بسیار مفید واقع گردیده است. متاسفانه به اطلاعاتی بیش از این درباره زندگی وی دست نیافتیم. فرهنگ نهج البلاغه ترجمه فارسی بخش معجم لغات نهج البلاغه است که صبحی صالح در انتهای نهج البلاغه خود آورده است.
ساختار کتاب
کتاب مشتمل بر یک پیش گفتار به قلم مترجم، آقای مصطفی رحیمی نیا و سه بخش خطبه ها، نامه ها و حکمت ها می باشد.
گزارش محتوا
مجموعه حاضر ترجمه ای از بخش لغات نهج البلاغه صبحی صالح است، او که در انتهای نهج البلاغه خود بخش های ارزشمندی را آورده است، قسمت عمده ای را به تشریح و توضیح لغات اختصاص داده که مجموعا بیش از ۵۰۰۰ واژه را شامل می شود و به مقدار زیادی می تواند ما را در آشنائی با نهج البلاغه کمک کند.
← نکات مهم
...

پیشنهاد کاربران

بپرس