فریتس پرل

دانشنامه عمومی

فردریش ( فردریک ) سالومون پرلز ( به آلمانی: Fritz Perls ) ( زاده ۸ ژوئیهٔ ۱۸۹۳ - مرگ ۱۴ مارس ۱۹۷۰ ) ، معروف به فریتس پرل، روان پزشک و روان درمانگر برجسته آلمانی الاصل بود. پرل اصطلاح «گشتالت درمانی» را به منظور شناخت روشی برای روان درمانی که به همراه همسرش لورا پرلز در دهه های ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ ایجاد کرده بودند ابداع کرد. پرلز در سال ۱۹۶۴ به مؤسسه اسالن پیوست و زندگی خود را تا سال ۱۹۶۹ آنجا سپری کرد. رویکرد او به روان درمانی در ارتباط با روان شناسی گشتالت، و نه عیناً مشابه با آن، می باشد و متفاوت با روان درمانی نظری گشتالت می باشد.
هسته مرکزی فرایند گشتالت درمانی با آگاهی از احساس، ادراک، احساسات جسمی، هیجان و رفتار، در زمان حاضر افزایش می یابد. بر رابطه، همراه با ارتباط بین خود، محیط آن، و دیگری تأکید شده است.
فریتس پرل در سال ۱۸۹۳ در برلین، آلمان متولد شد. او با شیوه زندگی بوهمین در برلین بزرگ شد.
از او انتظار می رفت که همانند دایی اش به دنبال تحصیل در رشتهٔ حقوق برود، اما در عوض شروع به تحصیل در رشتهٔ پزشکی کرد. پرلز در طول جنگ جهانی اول به ارتش آلمان ملحق شد. او بعد از جنگ در سال ۱۹۱۸ به تحصیل در رشتهٔ پزشکی ادامه داد و دو سال بعد به عنوان متخصص اعصاب و روان فارغ التحصیل شد. پرلس پس از آن دستیار کورت گلدشتاین، کسی که با سربازهایی که دچار ضربه مغزی شده شده بودند کار می کرد، شد؛ و در نهایت پرلس به روان تحلیل گری علاقه مند شد.
فریتس پرل در سال ۱۹۲۷ به عضویت سمینارهای فنی ویلهلم رایش در وین درآمد. تفکرات رایش از تحلیل شخصیت پرلس را به شدت تحت تأثیر قرار داد؛ و در سال ۱۹۳۰ رایش سرپرست ارشد روانکاو پرلس در برلین شد.
پرلس در سال ۱۹۳۰ با لورا پرلز ( با نام اصلی Lore Posner ) ازدواج کرد و صاحب دو فرزند به نام های رینیت و استفان شدند. خیلی زود پس از به روی کار آمدن رژیم هیتلر در سال ۱۹۳۳، به علت نژاد یهودی خود، و نیز به علت فعالیت های سیاسی ضد فاشیستی خود قبل از آن زمان[ ۱] فریتس پرل، لورا و فرزند اولشان رینیت به هلند گریختند و یک سال پس از آن به آفریقای جنوبی، جایی که پرلس یک مؤسسه آموزشی روان تحلیل گری بنا نهاد مهاجرت کردند. در سال ۱۹۳۶ او ملاقاتی کوتاه و نه چندان رضایت بخش با فروید داشت. [ ۲]
فریتس پرل در سال ۱۹۴۲ به ارتش آفریقای جنوبی ملحق شد و به عنوان روان پزشک ارتش با درجهٔ سروان تا سال ۱۹۴۶ خدمت کرد. مادامی که پرلز در آفریقای جنوبی بود تحت تأثیر نظریه «کل نگری» جان اسموتس قرار داشت. در طول این مدت، پرلز اولین کتاب خود؛ نفس، گرسنگی، و پرخاشگری را ( انتشار در سال ۱۹۴۲ و باز نشر در سال ۱۹۴۷ ) نوشت. لورا پرلز نگارش دو بخش از این کتاب را بر عهده داشت. [ ۳]
عکس فریتس پرل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس