مائده

/mA~ede/

مترادف مائده: خوراک، طعام، غذا، خوراکی، خوردنی، خوان، سفره، ادیم

برابر پارسی: خوان

معنی انگلیسی:
victuals, food

فرهنگ اسم ها

اسم: مائده (دختر) (عربی) (مذهبی و قرآنی) (تلفظ: mā’ede) (فارسی: مائده) (انگلیسی: maede)
معنی: نام پنجمین سوره از قرآن مجید، خوردنی، سفره ای که بر آن غذا می گذارند، ( مؤنث مائد )، طعام، ( اَعلام ) سوره ی پنجم از قرآن کریم، دارای صد و بیست آیه، سفره، سفره آسمانی، نام سوره ای در قرآن کریم
برچسب ها: اسم، اسم با م، اسم دختر، اسم عربی، اسم مذهبی و قرآنی

لغت نامه دهخدا

( مائدة ) مائدة. [ ءِ دَ ] ( ع اِ ) ( از «م ی د» ) خوانی که بر وی طعام باشد. ج ، مائدات و موائد. ( ازاقرب الموارد ) ( ناظم الاطباء ). خوان آراسته. ( ترجمان القرآن ). خوان آراسته به طعام ، فاذا لم یکن علیه طعام فهی خوان. ( منتهی الارب ). خوان پر از طعام و نعمت. ( آنندراج ) ( غیاث ) : اذ قال الحواریون یا عیسی ابن مریم هل یستطیع ربک ان ینزل علینا مائدة من السماء... ( قرآن 112/5 ).
این چنان زرین نمکدان بر بلورین مائده
وان چنان چون بر غلاف زر سیمین گوشوار.
منوچهری.
پس گفت : «... اللهم ربناانزل علینا مائدة من السماء تکون لنا عیداً لاوّلنا...»؛ بارخدایا ما را از آسمان خوانی فرست. ( قصص الانبیاء ص 206 ).
نعمتی بهتر از آزادی نیست
بر چنین مائده کفران چکنم.
خاقانی.
هرکجا جبریل سازد مائده
زشت باشد میهمان دیو لعین.
خاقانی.
مائده از آسمان شد عائده
چونکه گفت انزل علینا مائده .
مولوی.
مائده از آسمان درمی رسید
بی شرا و بیع و بی گفت و شنید.
مولوی.
- مائده خرگهی ؛ نعیم بهشت. نعیم آسمانی. ( برهان ) ( از آنندراج ) ( ناظم الاطباء ) :
آنچه درین مائده خرگهی است
کاسه آلوده و خوان تهی است.
نظامی.
|| خوردنی و طعام. ( منتهی الارب ) ( از ناظم الاطباء ). طعام. ( اقرب الموارد ) :
پیش ما بینی کریمانی که گاه مائده
ماکیان بر در کنند وگربه در زندان سرا.
خاقانی.
بهر خواص ترا مائده خوش مذاق
ساختم از جان پاک بنگر و درده صلا.
خاقانی.
کم خور خاقانیا مائده دهر از آنک
نیست ابا خوش گوار هست ترش میزبان.
شعله رأی تو باد عاقله مهر و ماه
فضله خوان تو باد مائده انس و جان.
خاقانی.
چو بر مائده دستها شد دراز
دهان بر خورش راه بگشاد باز.
نظامی.
نبود آن دشنام او بی فایده
نبود آن مهمانیش بی مائده .
مولوی.
دست طمع ز مائده چرخ شسته ایم
از جان سخت خود به شکم سنگ بسته ایم.
صائب.
|| دائره ای از زمین. ( منتهی الارب ) ( از اقرب الموارد ). ج ، مائدات و موائد. ( اقرب الموارد ). زمین دایر، ضد زمین بایر. ( ناظم الاطباء ). || طعامی که از آسمان نازل شود. ( از منتهی الارب ). نعیم. نعمت. ( از ناظم الاطباء ).بیشتر بخوانید ...

فرهنگ فارسی

( اسم ) ۱- خوردنی . ۲- خوانی که بر آن طعام باشد . یا مائد. خرگهی . نعیم بهشتی نعیم آسمانی .یا مائد. مسیح . روایت کنند که تا مدتی هر روز بوسیل. ابر خوانی برعیسی ع نازل میشد و در آن ماهیی بود بریان بی خار که روغن ازو می چکید. نزدیک سر آن نمک و متصل به دم آن سرکه و بر حوالی خوان انواع تره ها چیده بود و پنج گرده نان بر یکی روغن زیتون بردیگری عسل برسوم روغن زرد برچهارم پنیر و بر پنجم قدید ( گوشت بریان ) بود .
سوره پنجمین از قر آن کریم مدنیه

فرهنگ عمید

۱. خوان به طعام آراسته، خوان.
۲. خوردنی، طعام.
۳. پنجمین سورۀ قرآن کریم، مدنی، دارای ۱۷۶ آیه، العقود، مُنقذه.

دانشنامه اسلامی

[ویکی الکتاب] معنی مَائِدَةً: سفره یا طبقی که در آن طعام باشد (هم به خود آن طبق وسفره، مائده گفته میشود و هم به غذایی که درآن است)
ریشه کلمه:
مید (۵ بار)

«مَائِده» در لغت، هم به خوان، سفره و طَبَق، گفته می شود، و هم به غذایی که در آن قرار می دهند، و در اصل از مادّه «مید» به معنای حرکت و تکان خوردن است شاید اطلاق «مائده» بر سفره و غذا به خاطر نقل و انتقالی است که در آن صورت می گیرد.
طعام و طبقیکه در آن طعام هست. . ایضا. این کلمه بیشتر از دوبار در قرآن مجید نیامده است و راجع به آن در «عیسی» سخن گفته‏ایم.

پیشنهاد کاربران

مائده : معنی مائده : سفره، سفره آسمانی – خوردنی، طعام، نام سوره ای در قرآن کریم ، سرشار از خیرو برکت ، رزق و روزی فراوان ، فراخ روزی ، بابرکت .
به نظرم مائده را باید رحمت معنا کنیم چون خداوند کلا اساس کارش رحمت است
پاک و منزه است خدایی که خیرش رزق است و رزقش خیر است
ma ede : کار برد بازی کابالا و ابجد یعنی بازی با حروف و اعداد روی این واژه زیبا به روش کودکانه و عامیانه زیر : در ردیف حروف لاتین حرف a برابر با عدد 1 ، d = 4 ، e = 5 و m = 13 می باشند.
ma = 1 13 =14
...
[مشاهده متن کامل]

ede = 5 4 5 =14
ma یا ما از دیدگاه مبارک پیامبر اسلام بصورت جمع به نمایندگی از طرف اهل بیت خویش اشاره به تعداد آنها داشته است یعنی 14 معصوم قبل از اینکه تعدادی از آنان از مادر متولد شده بوده باشند. یک پیش بینی که بعدا به حقیقت پیوسته است.
در جدول حروف ابجد حرف الف در ردیف یکم و حرف دال در ردیف چهارم و حرف ه در ردیف پنجم قرار دارند : لذا ede با تلفظ اده از لحاظ عددی برابر با ۱۴۵ که جمع ارقام آن برابر با ۱۰ می باشد. هر فرد انسانی ( ۱ ) چه مرد و چه زن دارای ۵ میل و سرنوشت جنسی می باشد که یکی از آنها اصلی و آشکار است و ۴ تا فرعی و پنهانی؛ یکی ریشه در پوسته صدف دهن بسته غریزه طبیعی جنسی دارد و چهار تا ریشه در مغز آن . براساس این امیال و سرنوشت های پنجگانه جنسی هر فرد انسانی از پنج زوج بنیادی مشتمل بر ۵ نیم زوج مذکر و ۵ نیم زوج موئنث آفریده شده است. در این زمینه می توان گفت که مشی و مشیانه اوستایی اقتباسی کودکانه بوده است از میترا و وارونه ایرانیان ما قبل اوستایی ( سمبل چلیپا بر روی گردونه مهر ) و شیوا و شاکتی هندوان ( سمبل سواستیکا بر روی چرخه تولد و مرگ ) . پیشوند ma یا ما در این واژه به این دلیل بصورت جمع به کار برده شده است ؛ یکی تعداد اعضای خانواده زمینی خود پیامبر و به نمایندگی جمع آنان و دیگری خود فرد وی و به نمایندگی هرکدام از افراد انسانی و خانواده های ده عضوی ملکوتی آنان. معمولا حرف لاتین e در آخر بعضی از کلمات و نام ها به زبان عربی و فارسی به ه تبدیل می شود، شاید به این دلیل که بطور تصادفی حرف e در ردیف حروف الفبای لاتین در ردیف ۵ قرار دارد و حرف ه در جدول حروف ابجد هم در ردیف ۵.
بهر حال عنوان اقوام ماد به شکل جمع یعنی مادها در اصل و ریشه بصورت ما ده آ ، بوده است و مائده به شکل ما آ ده. با اندکی تامل در می یابیم که در این دو کلمه جای حرف آ عوض شده است، اما معنای هردو کلمه یکی می باشد. دو واژه یا دو عبارت اوستایی هم موجود اند ؛ یکی خویدوده و دیگری آژی ده اکه که راز و معنای نهفته در پشت پرده ظاهر لفظی آنها با معنای نهفته در پشت پرده ظاهر مادها و مائده یکی باشند، البته از دیدگاه فردی من و نه از دیدگاه محقیقن و پژوهشگران برجسته متون اوستایی چه خودی و چه بیگانه . شاید بتوان گفت که سلمان پارسی به اختیار خود و یا تصادفی و اتفاقی به سرزمین حجاز مهاجرت نکرده بوده باشد بلکه از روی سرنوشت از پیش تعیین شده برای اینکه پیامبر اسلام از طریق وی با بعضی کلمات پارسی از قبیل اهو ؛ خویددوده؛ آژی ده اکه و مادها آشنا شود. حقیقتا در این زمینه مطمئن نیستم و گاهی اوقات بخودم می گویم که شاید خیالاتی شده بوده باشم.
در نظام احسن و اشرف آفرینش مبدئی - ازلی - ابدی هیچ فرد انسانی ( منجمله موجودات زنده دیگر ) از خود دارای هیچگونه اختیار و اراده و خواست آزاد نبوده اند بلکه در کلیه لحظات آن زندگی بسیار طولانی ( به احتمال قوی بطول عمر کلی کیهان یا دهر کیهانی ) در کلیه تار و پود های وجودی آنها اختیار و اراده و خواست آزاد خداوند متعال بطور مستقیم و بدون واسطه جاری بوده است. یعنی زندگی هر کدام از آنها ، بطور مستقیم زندگی خود خداوند در همان قالب های جزئی بوده است. در آن زندگی مرگ انفرادی و بیماری و جنگ وجود نداشته و کلیه افراد هر نوعی از موجودات و افراد انسانی تا پایان آن زندگی و برپایی بزم الست و خدا حافظی از همدیگر و آغاز سفر ، یک لحظه پیر نشده اند و در پایان بزم و جشن وداع بطور دسته جمعی به خواب ژرف و شیرین مرگ فرو رفته اند. موجودات مضر و پدیده ها و موضوعات بد و شر فقط متعلق بطول سفر می باشند و در مبدء آفریده نشده اند.
غذا های ملکوتی در طول آن زندگی از نوع غذا های زندگی دنیوی نبوده و تغذیه آنها هم از راه دهان انجام نگرفته است بلکه جملگی فکری و خیالی بوده و تغذیه آنها توسط غرایز و فهم ها و عقل های ماورائی صورت می گرفته و بدون تولید مواد زائد بوده است. من معتقدم که هیچ موجود زنده نباتی و حیوانی و هیچ فرد انسانی در طی آن زندگی آسمانی مرتکب هیچگونه خطا و گناه نشده است که بابت آن از بهشت و آسمان و پیشگاه بیکران خداوند متعال طرد و تبعید گشته بوده باشد. همین الآن هم ما انسان بهمراه کلیه تار و پود های کثیر و فراوان و گوناگون مفید و مضر در بهشت و در آسمان و در پیشگاه خداوند متعال به سر می بریم و مشغول زندگی هستیم با این تفاوت که در راه و سفر هستیم و فقط در یکی از مراتب و درجات مختلف و فراوان تکاملی بین دو حالت بهشت برین متوالی به ظهور و پیدایش و کثرت رسیده و از حالت قوه به فعلیت در آمده ایم و نه در برترین مرتبه و درجه تکاملی یعنی در حالت بهشت برین. این آمدن ما از بهشت برین و این شدن ما در اینجا و این رفتن یا بازگشتن ما به همان حالت بهشت برین اولیه از طریق گردش وقوع مه بانگ های هفتگانه و متوالی بر اثر نوسانات متوالی باز و بسته شدن یا انبساط و انقباض و محتوای کیهان یا جهان صورت می پذیرد و نه از راه یا طریقی دیگر. کلیه راه ها و طریقه های پیشنهاد شده توسط پیشینیان را می توان از این به بعد گمراهه روی های قوای ادراکی فهم و عقل انسان در بخش تخیلات اوهامی نامید غیر از راه پیشنهاد شده توسط خردمندان گم نام و آفرینندگان گردونه مهر ایرانیان و چرخه تولد و مرگ هندوان در اعصار دور دست تاریخ باستان قبل از پیدایش خطوط سه گانه میخی سومری و ایلامی و اوگاریتی و هیروگلیف مصریان و قبل از تولد نوآه.

المائده در اصل و ریشه بطور مجزا به شکل زیر بوده است : ال ما آ ده.
تفسیر :
- اَل در زبان عربی حرف تعریف و نشانه تَعَیُن می باشد و نقش the در زبان انگلیسی را بازی می کند. به عنوان مثال الشجر اشاره به یک درخت معین دارد.
...
[مشاهده متن کامل]

- ما ضمیر اول شخص جمع در زبان فارسی و اشاره به ما افراد انسانی دارد.
- آ حرف اول آغاز یا آفرینش و یا آمدن .
- ده همان عدد ۱۰ می باشد.
راز و معنای ژرف نهفته در پشت پرده ظاهر لفظی این واژه قرآنی بطور کوتاه و فشرده و مختصر به شرح زیر می باشد : هر کدام از ما افراد انسانی در نظام احسن و اشرف آفرینش مبدئی - ازلی - ابدی یا به بیانی دیگر ، آفرینش اولیه یا بنیادین و یا آغازین همین واقعیت و طبیعت و کیهان در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی با کمیت و کیفیت بهشت برین ، بصورت خانواده های بنیادی - خودی - آسمانی ده عضوی آفریده شده ایم مشتمل بر پنج مرد و پنج زن یعنی به شکل ده نیم زوج مذکر و موئنث و هرکدام در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی و هنرمندی و دانایی و توانایی و در سرا های ملکوتی یا آسمانی پنتاگونی شکل یا پنج وجهی ( پنج ویلایی ) و از عشق و زندگی جاودانه برخوردار گردیده ایم و در قدم اول با هدف زوجیت هر فرد انسانی با خود و تجربه عشق خویشتن به پنج روش مختلف هم غیر همجنس یا هترو و هم همجنس یا هُمو در قالب پنج زوج بنیادی بدون استعداد تولید مثل از طریق آمیزش جنسی. عشق ورزیدن به غیر و زوجیت با غیر و تولید مثل از طریق آمیزش جنسی با غیر فقط به طول سفر بسیار طولانی مقطعی و نزولی و صعودی محتوای کیهان یا جهان تعلق دارد و هدف این راه کلی و سفر بسیار طولانی بازگشت بهمان حالت بهشت برین و برخورداری مجدد یا دوباره از همان زندگی بسیار طولانی اولیه در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی با کمیت و کیفیت بهشت برین می باشد و نه دادگاهی شدن در پایان راه.
ما ده تائی آمده ایم و نه تنها و منزوی . ده تائی آمده ایم یعنی به شکل خانواده های ده عضوی این سفر را آغاز نموده و وارد سلسله طویل نظم ها و حیات های دنیوی گردیده ایم . در حال حاضر و در این عالم و زیر سقف این آسمان و روی این کره زمین فقط یکی از آن اعضا در کالبد های مردانه یا زنانه بیدار است یا در زمان های گذشته بیدار گشته و در لحظه مرگ دوباره به خواب ژرف و شیرین فرو رفته و یا در زمان های آینده تا پایان انقراض کامل بیدار خواهد شد و نُه تای دیگر در خواب اند و از همان زندگی اولیه در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی با کمیت و کیفیت بهشت برین در قالب رویاهای حقیقی و روشن تر از روشنایی روز های دنیوی برخوردار اند و هرکدام در دنیای خاص و ویژه خویش و در طول همدیگر و پشت سر هم از خواب بیدار و از مادر متولد می شوند و زندگی های دنیوی خود را تجربه و سپری می نمایند و در لحظه مرگ دوباره به خواب ژرف و شیرین فرو می روند و از همان زندگی رویائی برخوردار می گردند و آنهم بطور مطلق مستقل از اعمال نیک و بد دنیوی و بدون هیچگونه تبعیض و استثنائی. شاید مفید و مثمر ثمر باشد که ما ایرانیان امروز و آینده بدانیم که ده عضو خانوادگی در ده عالم از مادر متولد نمی شوند بلکه در هفت عالم بهمراه هفت آسمان و هفت زمین و آنهم از طریق گردش وقوع مه بانگ های هفتگانه و متوالی بر اثر نوسانات متوالی باز و بسته شدن یا انبساط و انقباض محتوای کیهان یا جهان و آنهم نه فقط در این کیهان یا جهان بلکه در محتوای هرکدام از گیتی ها یا کیهان ها و یا جهان های متناهی و مساوی و موازی و بیشمار بطور مطلقا یکسان و برابر. همیشه و جاودانه در پیشگاه و بهمراه خداوند و نه جدا از وی و یا در بیرون از درگاه یا بارگاه و یا پیشگاه بیکران و بینهایت وی.
دو داستان بنیادی و مشترک ادیان به اصطلاح توحیدی ابراهیمی یعنی یهودیت و مسیحیت و اسلام ؛ یکی آفرینش شش روزه جهان و دیگری بابا آدم و ننه حوا در مورد مبدء و چگونگی آفرینش جهان و انسان و موجودات غیر زنده و زنده نباتی و حیوانی دو افسانه تخیلی - توهمی و کودکانه بیش نبوده و نمی باشند و محتوای آن دو افسانه مطمئن و یقینن و بدون هیچگونه شک و تردیدی از طرف خداوند متعال و در قالب وحی به گوش سر سرایندگان آن ابلاغ نگردیده است.

🕋 ترتیب سوره های قرآن کریم:
1 ) سوره فاتحه ( حمد )
2 ) بقره
3 ) آل عمران
4 ) نساء
5 ) مائده
6 ) انعام
7 ) اعراف
8 ) انفال
9 ) توبه ( برائت )
10 ) یونس
11 ) هود
12 ) یوسف
...
[مشاهده متن کامل]

13 ) رعد
14 ) ابراهیم
15 ) حِجر
16 ) نحل
17 ) اِسراء ( بنی اسرائیل )
18 ) کهف
19 ) مریم
20 ) طه
21 ) انبیاء
22 ) حج
23 ) مؤمنون
24 ) نور
25 ) فرقان
26 ) شعراء
27 ) نمل
28 ) قصص
29 ) عنکبوت
30 ) روم
31 ) لقمان
32 ) سجدة
33 ) احزاب
34 ) سبأ
35 ) فاطر
36 ) یس
37 ) صافات
38 ) ص
39 ) زمر
40 ) غافر
41 ) فصّلت
42 ) شوری
43 ) زخرف
44 ) دخان
45 ) جاثیه
46 ) احقاف
47 ) محمد
48 ) فتح
49 ) حجرات
50 ) ق
51 ) ذاریات
52 ) طور
53 ) نجم
54 ) قمر
55 ) الرحمن
56 ) واقعه
57 ) حدید
58 ) مجادله
59 ) حشر
60 ) ممتحنه
61 ) صف
62 ) جمعه
63 ) منافقون
64 ) تغابن
65 ) طلاق
66 ) تحریم
67 ) مُلک
68 ) قلم
69 ) حاقه
70 ) معارج
71 ) نوح
72 ) جن
73 ) مزّمّل
74 ) مدثر
75 ) قیامه
76 ) انسان
77 ) مرسلات
78 ) نبأ
79 ) نازعات
80 ) عبس
81 ) تکویر
82 ) انفطار
83 ) مطففین
84 ) انشقاق
85 ) بروج
86 ) طارق
87 ) اعلی
88 ) غاشیه
89 ) فجر
90 ) بلد
91 ) شمس
92 ) لیل
93 ) ضحی
94 ) شرح
95 ) تین
96 ) علق
97 ) قدر
98 ) بینه
99 ) زلزله ( زلزال )
100 ) عادیات
101 ) قارعه
102 ) تکاثر
103 ) عصر
104 ) همزه
105 ) فیل
106 ) قریش
107 ) ماعون
108 ) کوثر
109 ) کافرون
110 ) نصر
111 ) مسد
112 ) اخلاص ( توحید )
113 ) فلق
114 ) ناس

سفره آسمانی
هدیه آسمانی
نعمت الهی
لقب حضرت فاطمه
یکی از زیباترین اسم های دخترانه
بسیار زیبا. . . مثل تفسیر زیبای سوره مائده
هدیه ی آسمانی
مائده در لغت هم به خوان و سفره و طبق گفته می شود و هم به غذائی که در آن قرار می دهند .
و در اصل از ماده مید به معنی حرکت و تکان خوردن است شاید اطلاق مائده بر سفره و غذا به خاطر نقل و انتقالی است که در آن صورت می گیرد .
تفسیر نمونه ج : 5 ص : 128
مائِدَه = سفره غذا
برای مثال:
عِندَما جَلَسَ عَلَی المائِدَهِ مَعَ اُسرَتِهِ
ترجمه : وقتی که همراه خانواده اش بر سر سفره غذا نشست.
مائده به معنی سفر غذا. برکت و محبت. برف و باران. سفره آسمانی. یک سوره با اسم مائده.
مائده بهترین اسم ایرانے و عربے و من بہ اسم خودم افتخار میکنم. ❤❤❤
مائده یعنی سفره هایی اسمانی یعنی نعمت الهی
من اسم مائده رو خیلی دوست دارم
اعطا شده از سوی خداوندنعمت الهی. خیلی اسم قشنگیه من عاشق اسمم هستم
واسطه نزول رحمت
یعنی چیزی که خدا به وسیله اش از تو آسمون نعمت و رحمتش رو آورده به زمین

💕به معنای
سفره آسمانی
اسم مائده
توقرآن💕

نام سفره اسمانی که بر حضرت عیسی و قومش نازل شد/نام یکی از سوره های قران/
ولی اگه بخوایم اونجوری معنی کنیم میشه نام دختری زیباو مهربان* - *
زیباست. الهی چورن
لقب حضرت فاطمه زهرا و اسم مادر امام رضاعلیه السلام
قشنگترین اسم دنیا عاشق اسمم
سفره، مغرور، نعمت الهی
معنی مائده" الهی اب" از ریشه ماء بمعنی "اب" میاد چون فاعل مونث هم هست.
فارسی اون آناهیتا هست.
مائده یعنی نعمتی آسمانی از سوی بهشت برکتی برای هر خانواده که اسم دخترشون مائده هستش منم از مامان و بابام ممنونم که این اسمو روم گذاشتن بخاطر دو دلیل. . . . دلیل اولی اینکه من یه برکت و هدیه ای ام از طرف
...
[مشاهده متن کامل]
خدا واسه مامان و بابام . . . و دومی اینکه همهی فک و فامیل جلو اسمم یه جان هم اضافه میکنن و میشم مائده جان. بخاطر این دودلیله که به اسم خودم افتخار میکنم

به معنی سفره آسمانی که خدا او را برای جهانیان در زمین آفرید
مائده به معنی سفره و طعام و هرچی که به غذا ربط داشته باشه هست. . . مائده بهترین اسم دنیاس و خیلی خوشحالم که این اسمو دارم: ) ) ) ) )
مائده اسم زیبا دختر ی که هدیه از سوی خدا و نام یکی از سوره در قرآن میباشد مائده اسم دختر بهشتی هست ، برکت الهی
با اینکه اسمم. مائده است اما ترجیح میدادم یه اسم اصیل ایرانی داشتم مثلا متونستن بزارن هدیه که هم معنی همون هم است
از نظر من اسم مائده از زیبا ترین اسم های ایرانی - عربیه
و از همه مهم تر اسم یکی از سوره های مبارک قران کریمه
مائده یعنی برترین برکات از جانب خداوند
مائده یعنی نعمات الهی

به معنی سفره پاک خردنی ٬ پاک ٬ ویکی از سوره های قرآنی ویکی از اسم های زیبا هرکی این اسم را نداره باید افسوس بخوره دلتون بسوزه😝😜😄😅😅
مائده یعنی هدیه بهشتی از طرف خدا چون زمانی که حضرت مریم باردار بودند خداوند از بهشت برای ایشان هدیه بهشتی می فرستادن . پس نامی مقدس و زیباست سلامتی هرچی مائده هست صلوات
مائده به زبان کره ای یعنی:
آسمان آبی♡'
خوبه، چون اسم منه و معنیش خوراکی ، غذا هست کلا هرچی که به غذا مربوط باشه مامان دستت درد نکنه ازهمون نوزادی منو شکمو بار اوردی
غذای بهشتی
هدیه الهی
مائده یعنی زیبایی بی انتها
بهترین اسم 😍
با اینکه قرآن سالیان پیش نازل شده و اسم مائده از قبل هس ولی هیچ موقع اسممون کهنه نمیشهوو از مد نمیوفته خیلی اسم زیبایی داریم
نعمت الهی ، سفره آسمانی
به معنای نعمت الهی ، سفره ی آسمانی، زیباترین اسم، ، عاشق اسمم 😘😘😘😘
بنظر من مائده معنی برف و باران میده
وخیلی زیباست
افتخار میکنم و همیشه از پدر و مادرم تشکر میکنم که اسممو مائده گذاشتن،
به معنی برکت الهی هست. . . و بخاطر نام نیکویی که دارد رزق و روزی زیادی دارد.
مائده به معنای طعام آسمانی هست نه به معنای سفره. طعام بهشتی و آسمانی که به انسان نازل شد
سفره آسمانی زیباترین اسم دخترانه بعدازفاطمه وزهرا
اسم مائده یکی از بهترین اسمایی که تو دنیا وجود داره بقیه اسامی هم زیبا هستند ولی مائده یع چیزی دیگست.
اسم دختر زیبا مهربان و بزرگترین نعمت خدا
در فرهنگ لغت ب معنی خوردنی، هدیه اسمانی
برابر واژه " مائده" در زبان پارسی که ریشه در زبان اوستایی دارد " میزد " است و همان معنای خوان آسمانی دارد که در آن خوراکی های مینوی نهاده می شود.
مائده یه اسم ایرانی و عربی هست به معنی سفره و غذا##
مائده سوره زیبای قرآن کریم و نعمت هدیه الهی
اسم مائده به معنی نعمت الهی .
لطفا سفره یا غذا معنی نکنید.
عجیب که اسم یه سوره تو قرآن سفره باشه .
یعنی مهمان نوازی خدا برای بنده اش.
سفره ای سرشار از غذای لذید و مقوی

هدیه خداوند. نعمتی از هفت آسمان
نام زیبا - سفره های آسمانی - نام یکی از سوره های قر آن
نام یکی سوره های زیبای قرآن کریم
طعام بهشتی
سفره ی طعامی که برای حضرت مریم از بهشت نازل شد
زیباترین هدیه از طرف خدا برای زمینی ها
نعمت بهشتی
سفره اآسمانی
نعمت بی انتها.

مائده زیباترین اسم
سفره آیسمانی
نعمت خدایی
نعمت بی انتها
بانوی عشق
هدیه آسمانی
تحفه الهی
نعمت آسمانی

زیبا ترین اسم. سفره . نعمت الهی
به معنی هدیه خداوند

به معنی برف و باران است
سفره غذای بهشتی ، سفره طعام بهشتی که به درخواست حواریون حضرت عیسی از بهشت بر آنها نازل شد
لقب حضرت فاطمه زهرا هم هست
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ٦٦)

بپرس