ماده غلظت دهنده

دانشنامه عمومی

ماده غلظت دهنده ( انگلیسی: Thickening agent ) یک هویت شیمیایی است که می تواند ویسکوزیته ( گرانروی ) مایع را بدون تغییر خواص دیگر آن افزایش دهد. غلظت دهنده های خوراکی معمولاً برای غلظت دادن به سس، سوپ و پودینگ بدون تغییر طعم و مزه اصلی آن استفاده می شود. همچنین غلظت دهنده ها غیرخوراکی در محصولات دیگری به مانند رنگ نقاشی، جوهر، مواد منفجره و لوازم آرایشی استفاده می شوند.
عکس ماده غلظت دهنده
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس