مادو پاندیت داسا

دانشنامه عمومی

مادو پاندیت داسا ( انگلیسی: Madhu Pandit Dasa؛ زادهٔ ۱ ژانویهٔ ۱۹۵۶ ) مهندس عمران اهل هند است. او رئیس بنیاد آکشایا پاترا و دبیرکل ورینداوان چاندرودایا ماندیر. دولت هند اخیراً جایزه پادما شری را به خاطر خدماتی که بنیاد آکشایا پاترا برای کودکان انجام داده به وی اهدا کرد.
مادو پاندیت داسا ( که قبلاً به نام مادهوسودهان اس شناخته می شد ) در سال ۱۹۵۶ در ناگرکویل، هند متولد شد. او در سال ۱۹۸۰ تحصیلات خود را در رشته مهندسی عمران از مؤسسه تکنولوژی بمبئی به اتمام رساند. در سال ۱۹۸۴ با باکتی لاتا دوی داسی ازدواج کرد. پس از پیوستن به انجمن بین المللی آگاهی کریشنا در بنگلور در سال ۱۹۸۱، تا سال ۱۹۸۴ در جنبش خدمت کرد.
در ژوئیه ۲۰۰۰ مادو پاندیت در یک ابتکار جدید بنیادی را برای کودکان به نام آکشایا پاترا تأسیس کرد. هدف این بنیاد ارائه غذاهای نیم روزی در مدارس دولتی روستایی در بنگلوربود تا به کودکان خدمت کند. این بنیاد برای تأمین وعده های غذایی به میزان زیاد، با طراحی مادو پاندیت یک آشپزخانه متمرکز درست کرد. او همچنین با الگوبرداری از نظام حکومتی این بنیاد را اداره می کرد و در این بنیاد شفافیت و پاسخگویی ارزش های پایه ای آن بود. بدنبال نهادینه کردن این ارزش ها، آکشایا پاترا به یکی از معدود سازمان های غیردولتی قابل اعتماد در این کشور تبدیل شد. اهدای مدال افتخار به آکشایا پاترا از طرف دولت و دریافت پنج جایزه طلا به طور پیوسته، بنیاد را در تالار مشاهیر خود قرار داده است. آکشایا پاترا ۱۷ سال است فعالیت دارد و در طول این مدت از زمان شروع توزیع غذا در نیمه روز از ۱۵۰۰ کودک به تأمین غذای ۱٫۶ میلیون کودک افزایش یافته است.
تعالیم ای. سی. باکتیودانتا سوامی پرابوپادا، بنیانگذار جنبش ایسکون ISKCON و الهام گرفتن از برنامه آکشایا پاترا، و نقش مادو پاندیت داسا به عنوان یک مبلغ در الهام بخشی این بنیاد مؤثر بوده است. زندگی سوامی پرابوپادا الهام بخش مادو پاندیت برای پیوستن به جنبش کریشنا در جامعه بین المللی و ایسکون ( ISKCON ) بوده است.
• جایزه پادما شری در شصت و هفتمین روز جمهوری توسط دولت هند به مادو پاندیت اهدا شد.
( این جایزه به خاطر خدمات برجسته ارائه شده توسط بنیاد آکشایا پاترا برای کودکان هند بوده است )
• جایزه برجسته ۲۰۱۰ توسط مؤسسه فناوری بمبئی هند.
• جایزه صلح بین المللی گاندی در سال ۲۰۱۹ برای کمک مادو پاندیت به جامعه از طریق توزیع غذاهای نیمه روزه به مدارس کودکان فقیر، که توزیع قابل توجه ۳ میلیارد وعده غذا بوده است.
عکس مادو پاندیت داسا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس