مخمر نان

دانشنامه عمومی

مخمر نان یا خمیر مایه نان، خمیر ترش ( انگلیسی: Baker's yeast ) نام عمومی برای مخمر هایی است که به عنوان یک عامل ورآورنده در پیش از تنوری کردن نان و فراورده های آن استفاده می شود. مخمر نان برای تبدیل شکر به اتانول و دی اکسید کربن جهت ورآمدن خمیر نان به کار برده می شود.
مخمر نان همان مخمر آبجو یا ساکارومیسس سرویزیه است که به صورت تجاری در چندین نوع مختلف موجود است، تفاوت اصلی آن میزان رطوبت مخمر است.
• مخمر کرمی ( انگلیسی: Cream yeast )
• مخمر فشرده ( انگلیسی: Compressed yeast )
• مخمر خشک فعال ( انگلیسی: Active dry yeast )
• مخمر آماده ( انگلیسی: Instant yeast )
• مخمر زود ورآورنده ( انگلیسی: Rapid - rise yeast )
موارد بالا برای ورآمدن خمیر و تهیه نان استفاده می شوند
• مخمر غیرفعال شده یا مرده ( انگلیسی: Deactivated yeast )
عکس مخمر نانعکس مخمر نان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس