مرغابی پکن

دانشنامه عمومی

مرغابی پکن یا اردک پکن ( چینی: 北京烤鸭 ) نوعی خوراک مشهور چینی است که با گوشت مرغابی طبخ می شود و خاستگاه آن شهر پکن است. [ ۱] سابقهٔ این غذا به دوران حکومت های پادشاهی در چین بازمی گردد[ ۲] و علت شهرت آن، علاوه بر طعم خاص، گوشتِ لطیف و تُردی است که در تهیه آن بکار می رود.
اردک هایی را که به طور اختصاصی برای تهیهٔ این غذا پرورش می دهند، پس از ۶۵ روز تغذیه، سلاخی کرده، پرهایش را می کنند و به خوبی با آب می شویند. [ ۳] سپس با استفاده از پمپ های مخصوصی، از زیر پوستِ ناحیه گردن، هوا تزریق می کنند تا پوست از لایه چربی زیرین جدا شود. [ ۴] پس از آن، به مدت کوتاهی آنرا داخل آب جوش می اندازند و بعد آنرا آویزان می کنند تا کمی خشک شود. در این مدت بر روی پوست مرغابی، لعابی از شربت مالتوز می مالند و می گذارند ۲۴ ساعت بماند. [ ۵] سپس در اجاق های سربسته یا دیواری، آن را می پزند و ضمنِ افزودنِ چاشنی های مخصوص، با پیازچه، خیار و سس لوبیا شیرین که درون «پنکیک چینی» پیچیده اند، سِرو می شود. گاهی از تربچهٔ نمک سود و «سس هویسین» هم در مخلفات مذکور استفاده می شود.
در سال ۲۰۱۱ میلادی، کارشناسان غذایی سی ان ان، در مقاله ای تحت عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزهٔ دنیا»، «مرغابی پکن» را به عنوان پنجمین غذای خوشمزهٔ جهان برگزیدند. [ ۶]
عکس مرغابی پکنعکس مرغابی پکنعکس مرغابی پکنعکس مرغابی پکن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس