مکمل های اسیدامینه

دانشنامه عمومی

مکمل های اسیدآمینه. مکمل های اسیدآمینه، آمینو اسید تکمیلی یا مکمل های آمینو اسید به صورت ترکیب با فرمولهای مولتی ویتامین گوناگون، مخلوط های پروتئینی، انواع گوناگونی از مکمل های غذایی و تعدادی از فرمول های اسیدهای آمینه در دسترس می باشد. این مواد را می توان به صورت کپسول، قرص، مایع و پودر خریداری کرد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] اغلب مکمل های اسیدهای آمینه از پروتئین حیوانی، پروتئین مخمر، یا پروتئین گیاهی به دست می آید. نوع آزاد و بلوری اسیدهای آمینه معمولاً از چند نوع غلات گرفته می شود. سبوس برنج قهوه ای منبع خوبی است، هر چند پروتئین های مخمر جامد و شیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. [ ۴]
در هنگام انتخاب مکملهای اسید آمینه، باید به دنبال فراورده هایی بود که حاوی اسیدهای آمینه بلوری از نوع L هستند. بیشتر اسیدهای آمینه ( به جز گلیسین ) به دو صورت یافت می شوند و ساختار شیمیایی یکی منعکس کننده دیگری است، که نوع - D و - L؛ به عنوان مثال، D سیستین و - L سیستین؛ نامیده می شوند. حرف D نشان دهنده دکسترو ( کلمه ای لاتین و به معنی راست ) و حرف L به جای لِوو ( کلمه ای لاتین به معنی چپ ) می باشد، این اصطلاحات نشان دهنده جهت چرخش مارپیچی است که ساختمان شیمیایی مولکول به حساب می آید. پروتئین های موجود در بافت جانوری و گیاهی از انواع - L اسیدهای آمینه ساخته می شود ( به جز فنیل آلانین، که نوع - DL فنیل آلانین که مخلوطی از نوع - D و - L است، مورد استفاده قرار می گیرد ) . بنابراین، فراورده هایی که حاوی انواع - L اسیدهای آمینه می باشند، با بیوشیمی انسانی سازگارترند. [ ۵] نوع آزاد بدان معناست که اسید آمینه در خالص ترین شکل خود می باشد. اسیدهای آمینه نوع آزاد، نیازی به هضم شدن ندارند و مستقیماً جذب جریان خون می شوند. این اسیدهای آمینه بلوری سفید در دمای طبیعی اتاق ثابت هستند و هنگامی که به آن ها °F 350 تا °F 660 ( °C 180 تا °C 350 ) حرارت داده شود، خراب می شوند. این اسیدهای آمینه به سرعت جذب می شوند و از منابع غذایی آلرژی زا به دست نمی آیند. بهتر است، پودرهایی که به صورت کپسول درآمده اند یا نوع پودری آن را انتخاب نمود. [ ۶]
هر اسید آمینه در بدن وظایف خاصی را انجام می دهد. در ذیل به شرح بسیاری از کارها و نشانه های احتمالی ناشی از کمبود بیست و هشت اسید آمینه و ترکیبات مربوط به آنها[ ۷] می پردازیم. زمانی که برای درمان بیماری از اسیدهای آمینه خاصی استفاده می شود، برای جلوگیری از رقابت آن ها در عمل جذب با اسیدهای آمینه موجود در غذاها، باید آن ها را با معده خالی مصرف کرد. به منظور افزایش میزان جذب اسیدهای آمینه خاص، بهتر است آن ها را صبح یا بین وعده های غذا و به همراه مقدار کمی ویتامین B¬۶ و ویتامین C مصرف نمود. در صورت مصرف کمپلکس اسید آمینه که دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری می باشد، بهتر است آن را نیم ساعت قبل یا بعد از غذا خورد. اگر فرد در حال مصرف اسیدهای آمینه خاصی باشد، بهترین کار آن است که مجموعه ای از اسیدهای آمینه، شامل اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری را در اوقات مختلف روز مورد استفاده قرار دهد. این بهترین راه برای اطمینان از دریافت مقادیر مناسبی از تمام اسیدهای آمینه ضروری می باشد. [ ۸] [ ۹]
عکس مکمل های اسیدآمینهعکس مکمل های اسیدآمینه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس