میرین

فرهنگ اسم ها

لغت نامه دهخدا

میرین. [ رَ ] ( اِخ ) به صیغه تثنیه تازی کنایه است از امیرخسرو دهلوی و امیرحسن دهلوی. ( از ناظم الاطباء ) ( از برهان ) ( از آنندراج ).

فرهنگ فارسی

به صیغه تثنیه تازی کنایه است از امیر خسرو دهلوی و امیر حسن دهلوی

دانشنامه عمومی

میرین (چاشنی). میرین ( به ژاپنی: みりん mirin ) یک نوع چاشنی است که در آشپزی ژاپنی به کار می رود. میرین جزو مواد غذایی است که دارای الکل هستند. رنگ آن زرد روشن و طعم آن شیرین است. ۴۰ تا ۵۰ درصد مواد آن از فراورده های شکر و ۱۴ درصد آن الکل است. این چاشنی در بسیاری از غذاها مانند غذاهای خورشتی یا تری یاکی، من تسویو و کابایاکی به کار برده می شود. این چاشنی بوی ماهی را از بین برده و همچنین از شکل افتادن موادغذایی به هنگام آب پز شدن جلوگیری می کند.
عکس میرین (چاشنی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

در شاهنامۀ فردوسی ، دلاوری رومی از نژاد سلم . میرین، به خواستاری دختر قِیصَر روم، کسانی را به دربار فرستاد. قیصر، به این بهانه که پس از ازدواج کَتایون با گُشتاسپ ، شیوۀ ازدواج دخترانش را تغییر داده است ، آزمونی پیش نهاد که اگر میرین دختر او را می خواهد باید، گرگی را در بیشۀ فاسقون است، بکشد و سر آن را بیاورد. میرین که خود توانایی این کار را نداشت در پنهان از گشتاسپ یاری خواست و گشتاسپ نیز، که در این هنگام در روم به سر می برد، آن گرگ را با شمشیر سلْم کشت و میرین آن را به نزد قیصر برد و با دختر او ازدواج کرد.

پیشنهاد کاربران

بپرس