میکرو اینورتر خورشیدی

دانشنامه عمومی

میکرو - اینورتر خورشیدی یا به اختصار میکرو - اینورتر، یک وسیله با کاربری آسان است که در صنعت خورشیدی ( فتوولتاییک ) استفاده می شود و وظیفه آن تبدیل جریان مستقیم ( DC ) تولید شده توسط یک ماژول خورشیدی به جریان متناوب ( AC ) است. میکرو - اینورترها در تقابل هستند با انواع رشته ای مرسوم و اینورترهای خورشیدی مرکزی که در آن ها، یک اینورتر به چندین پنل خورشیدی متصل شده است. خروجی چندین میکرو - اینورتر می توانند با هم ترکیب شوند و اغلب برای تغذیه به شبکه برق متصل گردد.
میکرو - اینورترها نسبت به اینورترهای قدیمی تر مرسوم، چندین مزیت دارند. مزیت اصلی آنها است که پنل ها را به صورت الکتریکی از هم ایزوله و مجزا می کنند؛ بنابراین وجود مقدار کمی سایه، گرد و خاک یا برف روی هر ماژول خورشیدی، یا حتی خرابی کامل آن، خروجی کل آرایه را یکباره و بدون تناسب کاهش نمی دهد. هر میکرو - اینورتر با انجام عملیات "ردیابی نقطه حداکثر توان" یا MPPT برای ماژول متصل شده به آن، به توان بهینه منجر می شود. [ ۱] سادگی در طراحی سیستم، نیاز به سیم های با جریان پایین، مدیریت ساده و امنیت اضافه شده، دیگر مواردی می باشد که با ظهور میکرو - اینورترها بدست آمده است.
عیب اساسی میکرو - اینورتر این است که نسبت به توان معادل یک اینورتر مرکزی، هزینه اولیه تجهیزات بالاتری دارد. دلیل این امر این است که هر اینورتر نیاز دارد که در همسایگی پنل نصب شود ( معمولاً در سقف ) که این امر نگهداری آنها را سخت تر کرده و جابجایی و برداشتن آنها را پرهزینه تر می کند. بعضی از سازندگان این مشکلات را با پنل های همراه با میکرو - اینورتر داخلی پاسخ داده اند. [ ۲] یک میکرو - اینورتر اغلب طول عمر بیشتری نسبت به اینورتر مرکزی دارد که نیاز به جایگزینی آن در طی طول عمر پنلهای خورشیدی وجود دارد؛ بنابراین عیب مالی در ابتدا، ممکن است در طول عمر بیشتر تبدیل به یک مزیت شود.
بهینه ساز توان یک نوع تکنولوژی نزدیک به میکرو - اینورتر می باشد و همچنین عملیات ردیابی نقطه توان بیشینه را انجام می دهد ولی خروجی خود را به برق متناوب تبدیل نمی کند.
پنلهای خورشیدی در یک ولتاژ خاص که وابسته به طراحی ماژول و شرایط روشنایی می باشد، جریان مستقیم ایجاد می کنند. ماژول های مدرن از سلولهای ۶ اینچی که معمولاً شامل ۶۰ سلول می باشند استفاده کرده و ولتاژ نامی ۲۴ تا ۳۰ ولتی ایجاد می کنند[ ۳] ( بنابراین اینورترها برای محدوده ۲۴ تا ۵۰ ولت باید آماده باشند ) .
عکس میکرو اینورتر خورشیدیعکس میکرو اینورتر خورشیدیعکس میکرو اینورتر خورشیدی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس