نان زنجبیلی

دانشنامه عمومی

نان زنجبیلی، کیک زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی ( به انگلیسی: Gingerbread ) ، یکی از گونه شیرینی، بیسکویت و کیک است. منشأ آن کشور انگلستان بوده است. زنجبیل از جمله موادی است که بر بیماری تیفوس مؤثر است. بنا بر یک فرضیه در قرن شانزدهم و هنگام شیوع بیماری تیفوس در انگلستان، هنری هشتم پادشاه وقت، مردم را تشویق به خوردن زنجبیل کرد که منجر به به وجود آمدن این نوع شیرینی شد. [ ۱]
کیک زنجبیلی یکی از گونه کیک پوند به شمار می رود. به علت اینکه در تهیهٔ آن از عسل تیره استفاده می شود به رنگ قهوه ای تیره در آمده و این رنگ از ویژگی های این کیک است. [ ۱]
خانه زنجبیلی نوعی ساخت خانه عروسکی به سبک خانهٔ هانسل و گرتل است که برای ساخت بدنهٔ خانه از نان زنجبیلی استفاده می شود.
عکس نان زنجبیلیعکس نان زنجبیلی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

نان زنجبیلی ؛ نوعی از نان که زنجبیل در آن اندازند. ( بهار عجم ) ( آنندراج ) . قسمی شیرینی است. رجوع به مدخل زنجبیل در ردیف خود شود.

بپرس