نان نخودچی

لغت نامه دهخدا

نان نخودچی. [ ن ِ ن َ / ن ُ خُدْ ] ( ترکیب اضافی ، اِ مرکب ) قسمی شیرینی است که از آرد نخود و روغن و شکر سازند. نان نخودی.

فرهنگ فارسی

قسمی شیرینی است که از آرد نخود و روغن و شکر سازند .

پیشنهاد کاربران

یا شیرینی نخودچی، یا نان نخودی.
نوعی شیرینی سنتی قزوینی و از معروف ترین شیرینی های ایرانی است.
این شیرینی ماندگاری بالایی دارد.
نام آن در اصل نان نخودچی می باشد. این نوع شیرینی بدون گلوتن است و به همین دلیل خیلی از افراد از آب شدن آن در دهان لذت می برند.
...
[مشاهده متن کامل]

در دمای یخچال حدود ۲ ماه ماندگاری دارد.
در کتاب های آموزشی آشپزی قدیمی از این شیرینی به اسم " نان نخودچی قزوینی" یاد شده است.

نان نخودچی

بپرس