نزول حضرت عیسی

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] نزول عیسی (علیه السلام) از نشانه های نزدیک شدن رستاخیز در عصر ظهور است.
فرود آمدن پیامبر بزرگ خدا، عیسی بن مریم (علیهمالسلام) هنگام قیام امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، از دیدگاه همۀ مسلمانان - با وجود اختلاف در مذهب - یک واقعیت ثابت و از اموری است که تردید در آن راه ندارد. فرود آمدن حضرت عیسی (علیه السلام)، از شگفت انگیزترین حوادث تاریخ، مهم ترین رخدادها، بزرگ ترین نشانه ها و پرشکوه ترین دلیل ها بر حقانیت امام مهدی (علیه السلام) است. آیا شگفت انگیز نیست انسانی، مدتی روی زمین زندگی کند، آن گاه به آسمان ها عروج نماید و آن جا هزارها سال زندگی کند، و همگام با قیام جهانی حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به خواست خدا و دستور او، فرود آید و ضمن تصدیق و اقرار به امامت آن حضرت، با او نماز بگزارد و حرکت نجات بخش و آسمانی آن حضرت را یاری کند؟
← روایتی از ابوبصیر
مسلمانان به پیروی از قرآن کریم، عیسی بن مریم (علیهاالسلام) او را آن گونه که هست، بنده وارسته و شایسته خدا و پیامبر بزرگ او می شمارند و همان گونه که قرآن بارها او را به پاکی، طهارت و قداست و احترام یاد می کند، وی را تجلیل می کنند. به نظر می رسد به سبب اهمیت این موضوع و شکوه و شخصیت والای آن حضرت است که او - به اراده خدا و برای تقویت حرکت جهانی و نجات بخش امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - در عصر ظهور و قیام آن حضرت، از آسمان فرود می آید.به دلیل اهمیت این موضوع است که روایات بسیاری در این باره از پیامبر (صلی الله علیه وآله) و خاندان وحی و رسالت (علیهم السلام) رسیده و در آن، به فرود آمدن عیسی (علیه السلام) و اقتدای او به امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تصدیق و تأیید آن اصلاحگر بزرگ عصرها و نسل ها، تصریح شده است.
نتیجه بحث
بنابراین می توان گفت یکی از حکمت های فرود آمدن آن حضرت در قیام امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، تقویت حرکت جهانی آن حضرت و اعتراف و تصدیق به حقانیت آن وجود گران مایه و امامت اوست؛ به ویژه که حضرت عیسی (علیه السلام) به امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اقتدا می کند و به امامت او نماز می گزارد و امامت جهانی و آسمانی، او را تصدیق و تأیید می کند.

پیشنهاد کاربران

بپرس