وداع با اسلحه

دانشنامه عمومی

وداع با اسلحه (فیلم ۱۹۳۲). وداع با اسلحه ( انگلیسی: A Farewell to Arms ) فیلمی در ژانر رمانتیک، درام و جنگی به کارگردانی فرانک بورزیگی است که در سال ۱۹۳۲ منتشر شد. از بازیگران آن می توان به هلن هیز، گری کوپر، آدولف منژو، ماری فیلیپس، دوریس لوید، پل پورکازی و هنری آرمتا اشاره کرد.
این فیلم برنده دو جایزه اسکار و نامزد در دو بخش آن بوده است:[ ۲]
جایزه اسکار بهترین فیلمبرداری ( برنده )
جایزه اسکار بهترین صداگذاری - فرانکلین هانسن ( برنده )
جایزه اسکار بهترین فیلم ( نامزد ) . [ ۳]
• جایزه اسکار بهترین کارگردانی هنری ( نامزد )
عکس وداع با اسلحه (فیلم ۱۹۳۲)

وداع با اسلحه (فیلم ۱۹۵۷). وداع با اسلحه ( انگلیسی: A Farewell to Arms ) فیلمی در ژانر جنگی و رمانتیک به کارگردانی چارلز ویدور است که بر اساس رمانی به همین نام نوشته ارنست همینگوی ساخته شده و در سال ۱۹۵۷ منتشر شد.
راک هادسن
جنیفر جونز
ویتوریو دسیکا
اسکار هومولکا
مرسدس مک کمبریج
الین استریچ
فرانکو اینترلنگی
لئوپولدو تریئسته
آلبرتو سوردی
باد اسپنسر
کرت کاشنر
ایوا کاتهاوس
• تیبریو میتری
عکس وداع با اسلحه (فیلم ۱۹۵۷)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

وداع با اسلحه (A Farewell to Arms)
رمانی از ارنست همینگوی، منتشر شده به انگلیسی در ۱۹۲۹. ماجرای داستان در هنگام جنگ جهانی اول اتفاق می افتد. ستوان فردریک هنری امریکایی که در استخدام ارتش ایتالیاست، زندگی لاقیدانه و مطبوعی دارد. او در جبهه با پرستاری انگلیسی آشنا می شود و تظاهر به دوست داشتن او می کند، و پرستار هم به تظاهر باورش می شود. در این احوال جنگ بالا می گیرد و هنری از ناحیۀ زانو زخم برمی دارد و به بیمارستانی امریکایی در شهر میلان منتقل می شود. در آن جا تصادفاً دوباره پرستار را می بیند و میانشان نوعی همدلی به وجود می آید و هِنری به او ابراز علاقه می کند. در این رابطۀ تازه، پرستار باردار می شود و هِنری هم پس از بهبود به جبهه بازمی گردد، اما اوضاع جنگ تغییر کرده است. همه سخت می جنگند و بیزاری و خفقان و خستگی حکم فرماست. سروان رینالدی، بهترین دوست هِنری، نیز تمام وقت سرگرم مداوای زخمی هاست. سرانجام فرمان عقب نشینی صادر می شود (عقب نشینی معروف کاپورتّو). هِنری و تنها رانندۀ آمبولانسی که برایش باقی مانده پس از راه پیمایی های بی هدف، جادۀ اصلی را می یابند. هِنری با پریدن در رودخانه ای نجات می یابد و از آن پس خود را دیگر جزو ارتش ایتالیا نمی داند. او با قایقی به سوی انتهای شمالی دریاچه پارو می زند و از مرز سوئیس عبور می کند و پرستار را در بندر استرزا می یابد. آن دو در آرامش و شادمانی در انتظار تولد فرزند می نشینند، اما نوزاد مُرده به دنیا می آید و پرستار نیز براثر زایمان می میرد. وداع با اسلحه با روایت موضوعی رمانتیک به شیوه ای غیر رمانتیک، تناقضی گیرا به وجود می آورد که هر خواننده ای را متأثر می کند. سبک همینگوی دراین رمان، که در آن زمان یک انقلاب تلقی می شد، نویسندگان بسیاری به ویژه امریکاییان را تحت تأثیر قرار داد. این رمان با همین عنوان در ۱۳۳۳ش به فارسی در تهران منتشر شده است.

پیشنهاد کاربران

بپرس