وصیتنامه اسپانیایی

دانشنامه عمومی

وصیتنامهٔ اسپانیایی ( به انگلیسی: Spanish Testament ) کتابی است از آرتور کستلر که در ۱۹۳۷ نوشته و منتشر شده است. او در این اثر وقایع جنگ داخلی اسپانیا در هنگام تصرف شهر مالاگا از سوی شورشیان سلطنت طلب ( به رهبری فرانکو ) و جریان بازداشت خود توسط آنان را شرح می دهد و از خاطرات و روزنوشت های خود در سلول انفرادی زندان شهر سویل می نویسد.
نسخه دیگری از این کتاب در سال ۱۹۴۲ با عنوان گفتگو با مرگ ( به انگلیسی: Dialogue with Death ) منتشر شده است.
آرتور کستلر به عنوان خبرنگار روزنامه انگلیسی نیوز کرونیکل در ۱۵ ژوئن ۱۹۳۷ به اسپانیا می رود. پنج روز پیش از آن لشکر کئیپو دو للانو حمله خود به مالاگا را آغاز کرده بود. ژنرال گونزالس کئیپو دو للانو از مخالفین سابق دربار و مقاله نویس روزنامه لیبرتا مادرید بوده که اکنون به کودتاگران پیوسته و در رأس لشکر دوم ارتش شورشی قرار داشت.
آرتور کستلر که در اسپانیا آرتورو خوانده می شد در ماه های قبل برای گزارش جنگ به پرتغال، اردوگاه فالانژیستها، مادرید و کاتالان سفر کرده بود و به تازگی کتابی را در مورد جنگ داخلی اسپانیا به زبان انگلیسی به چاپ رسانده بود. کستلر در این کتاب آشکارا از جمهوریخواهان جانبداری کرده و روی جلد کتاب تصاویری از افراد شکنجه شده توسط نظامیان فالانژ را قرار داده بود.
تجربیات واقعی کوستلر در زندان فاشیست های اسپانیا که در این کتاب شرح داده است، مسلماً الهام بخش او در خلق شاهکار خود؛ رمان ظلمت در نیمروز و تجربیات شخصیت تخیلی روباشوف در سلول انفرادی استالینیست ها بوده است. کوستلر در ۱۹۴۲ با یک گردش ناگهانی به راست مهم ترین اثر خود ظلمت در نیمروز را به چاپ رساند.
عکس وصیتنامه اسپانیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس